Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Děti, mládež, rodina

Přírodní vzdělávací tábor pro 15 dětí

Vzdělávací prázdninový týden v přírodě - hravými metodami pod vedením zkušených instruktorek přivést děti ven. Organizuje spolek Otevřený statek z.s.. Loni proběhl úspěšně první ročník tábora s názvem Ze života hmyzu.

vybíráme od 31.7.2023

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar pomůže aktivní komunitě a dětem v okolí Žirovnice a obce Cholunná.
5 000 Kč
vybráno 100 % z 5 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kateřina Měkutová (vystudovala pedagogickou fakultu na UK, v současné době je průvodkyní v lesním klubu, má dlouholeté zkušenosti s vedením aktivit na dětských táborech YMCA) a Radka Kořenková, spolu s dalšími dobrovolníky, jsou zárukou kvalitně stráveného času pro osmnáct zvídavých dětských duší. Druhý ročník přívesnického tábora v obci Cholunná spolufinancují město Žirovnice a samozřejmě rodiče zůčastněných dětí. Za Váš dar bude pořízena spousta didaktických pomůcek, dalekohled na pozorování ptáků a hamaky pro odpočinek dětí.

"
Tento přívesnický tábor vznik jako poptávka po programu místních rodičů a dětí, v dalších letech bychom v něm rádi pokračovali. Letošní ročník jsme se rozhodli navýšit kapacitu míst a zároveň pokračovat s tématem přírody: Dobrý den pojďte ven. V průběhu týdne se opakuje podobný dopolední a odpolední režim. V dopolední části se budeme pohybovat v okolí, v lesích, na loukách, u vodních toků. Na těchto místech se budou odehrávat stmelovací hry, pohybové rozcvičky, aktivity týkající se fauny a flóry, pozorovací aktivity. V odpolední části dne se bude objevovat odpočinek a poté kreativní dílny v zázemí (keramika, atd). Jeden den se vypravíme na výlet, budeme mít také přednášku o včelách od místního včelaře" napsala nám do žádosti o podporu paní Katřina Měkutová.

Děkujeme za Váš dar.
https://vysocina.rozhlas.cz/cholunna-7137254
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se dílo daří ;)

Miroslav Pokorný