KROUŽKY, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

KROUŽKY pro všechny - pomozme dětem i ve školním roce 2023/2024

Pro vás třeba jen pár korun, pro děti o kroužek radostnější život. Každá stokoruna = hodina dětské radosti. Připojte se k naší peněžní sbírce "KROUŽKY pro všechny" a umožněte dětem, jejichž rodiče jsou ve finanční tísni, trávit volný čas v kroužcích.

vybíráme od 13.7.2023
40 654 Kč

přispělo

56 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Dětem krásný dárek.

Připojte se k naší finanční sbírce s názvem KROUŽKY pro všechny, která podporuje volnočasové aktivity pro děti z rodin v tíživé finanční situaci. Každá vaše koruna má velký význam! Průměrně každých 1500 Kč umožní jednomu dítěti účast na kroužku a každých 100 Kč představuje jednu hodinu dětské radosti.

Vybrané děti, které podpoříme, budeme vybírat ve spolupráci s řediteli základních a mateřských škol. Máme jistotu, že vaše finanční příspěvky budou efektivně využity a půjdou přesně těm dětem, jejichž rodiče si nemohou dovolit platit kroužek. Bohužel, takových dětí je stále mnoho.

Vaše pomoc nám umožní nejen podpořit děti prostřednictvím kroužků a přispět k jejich osobnostnímu rozvoji, ale také pomoci rodičům. Díky naší službě vyzvedávání dětí přímo ve škole je rodičům umožněno pracovat v klidu, zatímco jsou jejich děti na kroužku.

Společně s vámi můžeme podpořit děti na základních a mateřských školách v Praze, Ostravě, Pardubickém kraji a Plzni.

Přispějte s námi k rozvoji kreativity a možnosti dětí vybrat si to, co je opravdu baví a zajímá již od raného dětství. Naše aktivity se zaměřují nejen na sportovní aktivity, ale také na výtvarné, hudební a edukační oblasti.

Vaší podporou umožníte cenovou dostupnost kroužků pro všechny děti, které si přejí smysluplně trávit svůj volný čas. Společně vytváříme bezpečné prostředí, kde děti nemusí mít strach z kritiky, hodnocení a posuzování.

Pomáháte nám zajišťovat vyšší kvalitu výuky. Podporujeme mladé lidi v jejich rozvoji v oblasti vedení dětí a pedagogiky. Pro naše lektory pořádáme akreditovaná odborná školení a poskytujeme jim další možnosti vzdělávání.

Navštivte naše webové stránky na adrese www.krouzky.cz a připojte se k našemu úsilí.

Děkujeme vám za váš zájem a podporu!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Rád podporuji dětský svět😉

Jiří Puršl
1 200 Kč

Ať přinesou radost :)

Markéta Šandová
200 Kč

Hodně štěstí a radosti dětem, ale i rodičům!

Alice Strejčková

Děkuji za krásnou iniciativu!

Barbora Wolfová

Pro jeden dětský úsměv

Jana Stančíková
1 200 Kč