SaR Ústecko / JCAC CZ


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Projekt #R-medics

To, co my bereme jako samozřejmost, může být pro někoho nedosažitelný Olymp. Třeba péče lékaře. Někdy je problém v nepochopení zdravotního systému, někdy sám pacient, někdy zdravotníci. Každopádně každý problém má řešení. A na Roudnicku jsme tím řešením MY.

vybíráme od 6.7.2023

Pomněnkový rok

Pojďte nám prosím pomoct i na Roudnicku rozjet Street medicine projetk. Projekt, který donese "nemocnici a ordinaci" kamkoliv bude potřeba. Třeba pod most, do Azyláku nebo prostě do obýváku vaší Babičky. Netvrdíme, že dokážeme nahradit zdravotní péči. To ani náhodou. Ale dokážeme jí donést tam, kam se sama většinou nedostane. K lidem, kteří ji potřebují, ale neumí si o ní říct. Ano, někdy se nám může zdát, že si jí nezaslouží. A nebudeme si lhát, i my jsme často naštvaní, že krabice vína je větší hodnota než krabička vitamínů. Ale tak to někdy může být. A pokud si myslíte, že jsme jen další "dobro kavárníci" tak pár tvrdých dat ;) Chřipka s pneumonií stojí VZP něco přes 30.000 korun. Dát šanci umít si ruce, vzít si nápoj s vitamínem C a nechat sestřičku, ať si poslechne dýchání díky nám nestojí nic. A k prevencii pneumonie včasné zachycení příznaků patří.
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
🌟 Podpořte projekt #R-Medics a pomozte lidem v sociálně vyloučených lokalitách získat zdravotní péči, kterou potřebují! 🌟

Projekt #R-Medics je inovativní iniciativa zaměřená na poskytování zdravotní péče lidem bez domova nebo v sociálně problematických či vyloučených lokalitách. Týmy lékařů, sester a dobrovolníků aktivně vyhledávají a navštěvují tyto zranitelné jedince přímo na ulicích, v přístřešcích i doma. Cílem je poskytnout jim základní zdravotní péči a důležité poradenství.

S vaší pomocí můžeme posílit tento projekt a zajistit, aby lidé, kteří jsou na kraji naší společnosti, dostali přístup k nezbytné zdravotní péči. Vaše darování na Daruj.cz umožní nákup léků, medicínských prostředků a financování lékařských vyšetření pro tyto zranitelné jedince. Každý příspěvek, ať už malý či velký, má obrovský dopad na jejich životy.
Připojte se k nám a společně můžeme změnit osudy těch, kteří bojují se sociálním vyloučením a nedostatečnou zdravotní péčí. Váš Dar může poskytnout naději a uzdravení pro ty, kteří to nejvíce potřebují.

Společně můžeme udělat rozdíl. Dejte své srdce a podpořte projekt #R-medics. Klikněte na odkaz níže a darujte ještě dnes!

#StreetMedicine #ZdravíProVšechny

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu