DaR – Centrum pro dítě a rodinu, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomáhejte dětem s námi!

Naším posláním je podporovat (tzv. biologické i náhradní) rodiny tak, aby mohly i v obtížných okamžicích svého života plnit všechny svoje funkce ve prospěch dětí. Nabízíme pomocnou ruku a podporu při překonávání nezdarů a překážek, hledáme spolu s rodinami jejich silná místa a zdroje, respektujeme jedinečnost každé rodiny a každé situace. Veškeré činnosti realizujeme se zřetelem na zájem dítěte.

vybíráme od 3.7.2023
4 300 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Každé dítě, se kterým se setkáváme, má nebo mělo start do života o něco náročnější, než jeho vrstevníci. Rodiny, se kterými spolupracujeme, řeší nejrůznější krizové či dlouhodobě obtížné situace, které mohou ohrožovat harmonický vývoj dítěte, narušovat vztahy v rodině a její stabilitu. Některé děti nemohou vyrůstat se svými rodiči a naší snahou pak je podpořit v maximální možné míře i jejich náhradní rodinu.

Pro děti pravidelně pořádáme naučné výlety, sportovní akce. Z Vašeho laskavého příspěvku budeme financovat akce pro děti, sociálně-terapeutickou činnost, psychologické poradenství a psychoterapie pro naše klienty.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu