EUROTOPIA.CZ, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Spojme síly pro dětské radosti aneb Táborový Team Challenge Eurotopia.CZ

Ohrožené děti sociálním vyloučením, si zaslouží zažít radost, pocit úspěchu či objevit skrytý talent. Podpořte tyto děti, aby je na letošních pobytových akcích a příměstských táborech organizace EUROTOPIA.CZ čekalo něco nezapomenutelného. Spojme síly pro dětské radosti!

Spojme síly pro dětské radosti!

Děti ohrožené sociálním vyloučením, si zaslouží zažít radost, pocit úspěchu či objevit skrytý talent. Podpořte tyto děti, aby na letošních pobytových akcích a příměstských táborech organizace EUROTOPIA.CZ zažily něco nezapomenutelného. Spojme síly pro dětské radosti!
16 251 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Máte rádi výzvy? My je milujeme. Již 23 let je pro nás výzvou organizovat pobytové akce, příměstské tábory či víkendové pobyty pro děti ohrožené sociálním vyloučením, děti z pěstounských či neúplných rodin. Naše táborové akce mění životy dětí, které se potřebují vyrovnat s nelehkým osudem k lepšímu. Jsou pro ně odměnou za dlouhodobou spolupráci a důvěru, kterou do našich služeb vkládají. I letos otevíráme magickou bránu, která je přenese do světa bezpečí, podpory a naděje. Tam mohou zapomenout na svoje starosti a nečekaně odkrýt své skryté talenty. Jsou to táborové zážitky, které jim dodávají sílu, sebevědomí a uvědomění si vlastní hodnoty.

Díky vašemu příspěvku zažijí ohrožené děti dokonalé léto. Pořádáme pro ně 9 různých táborových akcí, na jejichž realizaci je potřeba sehnat z různých zdrojů až 1 500 000 korun. Jde nám o to aby děti, které mají specifické prožívání a vyžadují specifický přístup, měly na táborech kvalitní program, který letos zajišťuje tým bezmála 50 odborníků z řad sociálních pracovníků, terapeutů, pedagogů a lektorů.

Jste táborníci tělem i duší? Zapojte se do táborové výzvy s námi a spojme síly pro dětské radosti. Vyzvěte sami sebe k akci a pomozte tak až 300 dětem zažít radostné léto snů. 

  • Díky Vaší podpoře se podaří snížit náklady na účastníky, které jsou v aktuálně v průměru 6000,- na jednoho účastníka
  • Díky vaší podpoře získají děti životní zážitky a zažijí své malé životní výzvy. 
  • Pomozte překonávat hranice.
Naše ostřílené tábornice Anet, Nikča a Wawa navíc přicházejí s další podvýzvou. Chtějí překonávat osobní hranice, tak jako se to děje na táborových akcích a proto jdou “s kůží na trh”.  Více se o našich tábornicích se dozvíte z dárcovské výzvy, kde naleznete i video


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.