Nadace Veronica


Lidé s postižením Životní prostředí

Podpořte pobyty v přírodě pro děti s nemocí SMA

Umožněte pobyt v přírodě i dětem, kterým není dopřáno plné zdraví. Centrum Veronica pravidelně pořádá o prázdninách týdenní tábory pro děti s diagnózou SMA (spinální muskulární atrofií) a svalovou dystrofií. Chceme, aby děti z pobytu z Hostětína odjížděly plné zážitků z přírodní zahrady, inspirace pro ekologické chování doma a motivace k činům na ochranu životního prostředí.

vybíráme od 22.6.2023
4 387 Kč

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Dětem se prohloubí jejich vztah k přírodě a motivace k ochraně životního prostředí. Tábor je zároveň odlehčovacím pobytem, aby si pečující rodina mohla jediný týden v roce odpočinout. Po celou dobu pobytu je zajištěna fyzioterapie a celodenní asistence. Centrum Veronica Hostětín úzce spolupracuje s lékaři a záchrannou službou v regionu, programy v přírodě pro hendikepované připravuje už od r. 2014.

Součástí táborů je i bohatý doplňkový program (výlety, canisterapie, muzikoterapie, fyzioterapeutické masáže apod.) 


Váš příspěvek na Darujme.cz pomůže k realizaci pobytů, kterých se každý rok v červenci účastní více než 20 dětí se SMA a svalovými dystrofiemi .

V Centru Veronica Hostětín děti mají zajištěno ubytování v bezbariérové budově v pasivním standardu s rekuperací, polohovacími lůžky a speciálním zvedákem, stravování z regionálních a BIO surovin uzpůsobené jejich specifickým stravovacím potřebám a celodenní osobní asistenci a lékařské ošetření.

Děkujeme za Vaši podporu!











Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu