SONS, Středisko výcviku vodicích psů


Lidé s postižením

Oprava domečku pro klienty s vodicími psy

Naše středisko se věnuje výcviku vodicích psů a poskytování sociálních služeb nevidomým klientům. Součástí naší práce je zaškolování klientů v práci se psem a její procvičování. Klienti pobývají po dobu předávání v domečku z roku 1997. V domečku tráví čas také nevidomí klienti, kteří potřebují pobývat v Praze ze zdravotních nebo pracovních důvodů. Domeček je ve špatném stavu. Opravili jsem vlastními náklady střechu, ale v současné situaci a cenách nemáme prostředky na opravu omítky.

vybíráme od 12.6.2023

Oprava domečku pro nevidomé klienty s vodicím psem

0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme Středisko výcviku vodicích psů se sídlem v Praze 5 Jinonicích, které se věnuje výcviku vodicích psů a poskytování sociálních služeb nevidomým klientům. Součástí naší práce je předávání psů a zaškolování klientů v práci se psem. Klienti pobývají po dobu předávání v tvz. domečku, který byl postaven v roce 1997. Teď nám pomalu, ale jistě, dosluhuje, dá se říct, „padá nám i klientům na hlavu“. V domečku tráví čas také nevidomí klienti, pokud potřebují ubytování v Praze z důvodu zdravotních kontrol nebo vyřízení jiných administrativních záležitostí. 
 
Před covidem se nám podařilo z vlastních prostředků zajistit opravu střechy,. V opravě fasády nám už zabránil covid. Covid jsme zvládli, ale úspory na opravu omítky jsme vyčerpali. Při současné situaci a nárůstu cen energií, materiálu i služeb se záměr opravit domeček vzdaluje do nedohledna. Přispějte na opravu domečku a pomozte zajistit klientům i pracovníkům střediska příjemnější prostředí pro jejich pobyt a práci. 
 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu