Kolektiv pro zvířata z.s.


Životní prostředí Zvířata

Síla soucitu - druhá série

Přichází druhá série seriálu o inspirativních veganských osobnostech - 'Síla soucitu'. Tento seriál nám představí několik různých lidí, kteří svým životem dokazují, že veganství je nejen jednoduše praktikovatelné, ale také zdravé, šetrné k životnímu prostředí a ke zvířatům. Síla soucitu je unikátní projekt, který nemá v ČR nemá obdoby a stojí za to ho podpořit.

vybíráme od 5.6.2023
35 006 Kč
vybráno 58 % z 60 000 Kč

zbývá

64 dní

přispělo

65 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
První série Síly Soucitu měla na platformách YouTube a Facebook více než půl milionu zhlédnutí a oslovila tak velkou spoustu lidí. U série druhé bychom tato čísla rádi překonali. 

Seriál je natočen profesionální produkcí a jeho forma je tak na vysoké úrovni. Samotní tvůrci i protagonisté jsou vegany, náklady na vznik jsou tedy minimální. To však rozhodně neplatí pro výdaje na propagaci. Bez této placené propagace se seriál dostane pouze k omezenému množství diváků. Proto bychom vás rádi požádali, abyste zvážili možnost přispět prostřednictvím této fundraisingové kampaně a pomoci tak dostat témata veganství a práv zvířat k širšímu publiku. I díky vašemu příspěvku se k seriálu může dostat někdo, kdo by o něm bez placené propagace nikdy neslyšel.

  • Rádi bychom vybrali minimálně 60 000 Kč. Celá tato částka poputuje právě na propagaci.
  • Samotná propagace bude na sociálních sítích cílena na konkrétní skupiny, které nejvíce odpovídají tématu daného dílu. Sportovní díl bude tedy cílen na sportovce, díl s lékařem na zdravotníky apod.
  • Seriál vychází v běžné délce internetového formátu. Má 8 epizod a každá trvá přibližně 17 minut. Celá série pak má stopáž celovečerního filmu.
  • Každá epizoda ukáže aktéra jako inspirativního člověka, který svým vlastním příkladem prokazuje, že veganství není náročné a zároveň je řešením mnoha etických otázek.
  • V seriálu se také okrajově objeví exkluzivní záběry z českých velkochovů. Pouze ale v takové míře, aby neodradily běžného diváka, případně divák neměl pocit, že s ním chceme jako tvůrci manipulovat.
  • Seriál vyjde na podzim 2023.

Děkujeme všem za podporu.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Mnoho lidí se tomu může smát. To vím 🥺. A přitom tolik živých tvorů trpí. Zavřít oči je snadné. Ale co jejich potomci? Ty to dožene...
Díky za to, co děláte!

Alena Kalousová
300 Kč

Veganství je pro mě hlavní smysl života a vášeň a mělo by se o něm dozvědět co nejvíce lidí, aby též sundali klapky z očí a přistoupili soucitně ke kruté realitě, která se děje den co den. Život patří jen tomu, kdo jej sám žije. Zvířata nám nepatří.

Kamigava
300 Kč

Držím palce!

Andrea Šimečková

Děkuji za to, že ukazujete lidem realitu a pravdu. Snad se díky tomu v někom dalším probudí svědomí a soucit a zvířatům přestane ubližovat.

Daniela Horčicová
1 000 Kč

Dobrý den,
moc Vám děkuji za Vaši práci.
Přeji hodně sil, optimismu a věřte, že Vaše práce má smysl.
Jme čerství důchodci a prosím, jestli byste potřebovali fyzickou pomoc, určitě bych několik lidí dala dohromady. Pěkné svátky, zdraví.
M. Schejbalová

Magda Schejbalová
1 000 Kč

Moc vám děkuji za vaši práci pro zvířátka v nouzi.

Šárka Killarová
1 000 Kč

Skvělý projekt! Těším se na nové díly.

Olga Bartkova
500 Kč

Děkuji tvůrcům.

Tomáš Mrštný
150 Kč

Penis

Jana Kotkova

Jste úžasní děkuju vám za vašu prácu dófám, že se najde co nejvíc lidí a podpoří vás ✊️🍀🙏

Josef Havel