LECCOS, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Výzva k 20. výročí založení Rodinného centra Kostička

Pojďme společně poskytnout pomoc tam, kde je to potřeba. U příležitosti 20. výročí založení našeho rodinného centra zahajujeme kampaň na podporu rodin v obtížné životní situaci. Výtěžek pomůže dofinancovat aktivity pro děti - tábory, kroužky a kurzy.

vybíráme od 12.6.2023

Pomoc tam, kde to potřebují - narozeninová výzva

1 789 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše organizace LECCOS, z. s. prostřednictvím sociální práce pomáhá ohroženým rodinám. V souvislosti s trvající ekonomickou krizí a vysokou inflací se na nás obrací další rodiny, které dosud naše služby nepotřebovaly.

Váš finanční příspěvek podpoří děti z potřebných rodin, se kterými spolupracujeme. Přispějete na jejich volnočasové aktivity - kurzy, kroužky, tábory.   

V Rodinném centrum Kostička poskytujeme sociální služby a poradenství rodinám s dětmi. Nabízíme prostor pro společné trávení času rodičů s dětmi, volnočasové kroužky pro děti, letní, zimní i příměstské tábory. Pořádáme besedy, semináře, workshopy a další akce podporující zdravý vývoj rodiny. Dbáme o upevňování dobrých mezilidských vztahů, vztahů v rodině a podporujeme zapojení rodin do společenského života v našem městě.

DĚKUJEME za Váš příspěvek. Umožníte dětem věnovat se aktivitám, které by si jinak nemohly dovolit.  
 
Ohroženým rodinám s dětmi pomáháme v rámci projektů Sanace rodiny a Sociálně-aktivizační služby pro rodiny s dětmi (registrovaná sociální služba).

Podrobnosti o naší činnosti najdete na www.leccos.cz 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu