ANO, ANO


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Letní sportovní soustředění a tábory

Prázdniny se blíží a některé děti zatím neví, jestli budou moci jet se svým týmem na letní sportovní soustředění nebo na tábor. Prosíme o vaši pomoc, aby mohly strávit prázdniny plné dobrodružství, koupání a kamarádství.

vybíráme od 18.5.2023
45 000 Kč
vybráno 103 % z 43 800 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Kristiana” 16 let, v dětském domově rok. Chodí do 2. ročníku na hotelovou školu. Výborně se učí. Je hudebně nadaná. Chodí do Kühnova sboru a potřebuje pomoci se zaplacení letního soustředění. Podpora: 6.300 Kč.

„Jan“ 10 let, v dětském domově rok, pro týrání. Chodí do 3. třídy.  Hraje závodně fotbal. Moc by rád jel na letní fotbalové soustředění. Podpora: 5.800 Kč.

„Přemek“  18 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci 6 rok. Měl velký problém mluvit a dodnes se učí správně vyslovovat. Učí se na kuchaře. Našel si kamarády, chodí s nimi do cyklistického oddílu. Moc by si přál jet v létě na cyklistické soustředění. Podpora: 6.200 Kč.

“ Sebastian“ 12 let v dětském domově od dubna, pro týrání. Chodí do 5. třídy. Rád sportuje a čte. Moc rád by na příměstský sportovní tábor. Podpora: 2.900 Kč.

“ Šárka“ 18 let žije v dětském domově 16 let. Matka ani otec se o ni nezajímají. Učí se na cukrářku. Ráda tancuje, cvičí a pomáhá s malými dětmi. Splnila bronzový program DofE. Trénuje s mažoretkami a  moc ráda by jela na letní soustředění. Podpora: 3.000 Kč.

“ Dominik“ 11 let v dětském domově od března, pro zanedbání. Chodí do 4. třídy. Rád kope. Učí se na kole a všechny jiné věci, které neumí. Nikdy nezažil žádné dobrodružství. Moc rád by na příměstský tábor. Podpora: 3.300 Kč.

„Natan“ 16 let,  v dětském domově rok. Chodí do 9. třídy. Má rád auta a počítače, chtěl by se vyučit automechanikem. Rád hraje závodně fotbal. Moc by prosil o fotbalové soustředění. Podpora: 5.200 Kč.

“ Dominik“ 15 let, v dětském domově od léta. Chodí do 8. třídy. Hraje závodně fotbal a hned ho vzali do nového týmu. Moc by si přál jet letní fotbalové soustředění. Podpora: 4.900 Kč.

„Kevin“ 11 let, v dětském domově se sourozenci 5 rok. Chodí do 6. třídy. Moc rád maluje a vyrábí. Má rád sport, hraje fotbal a florbal. Chodí do cyklistického oddílu BMX. Moc by si přál jet v létě na cyklistické soustředění. Podpora: 6.200 Kč.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji krásné prázdniny se spoustou nevšedních zážitků!

Lucie Svobodová
300 Kč

Ať mají děti krásné prázdniny 🙏

Jana Krupickova

Krasne prazdniny

Filipek Fatka
100 Kč

Krásné prázdniny!

Monika Kafka
1 000 Kč

Držím palce, ať všichni mají možnost vyrazit na svůj vysněný tábor! 🤞

Martin Hakl
1 000 Kč