Nadační fond Senlife


Senioři

Nadační fond Senlife

Lidé, odkázaní na důchodový systém, jen s velkými obtížemi zvládají financovat základní životní potřeby, pobyt v domově se zdravotní a pečovatelskou službou si nemohou mnohdy dovolit. Dotovaná státní či krajská zařízení mají plnou kapacitu, soukromá zařízení jsou pro ně finančně nedostupná. Společnost Senlife chce poskytnout sociální oporu a zpřístupnit své služby všem potřebným seniorům, zvláště pak těm, kteří s ohledem na nepříznivou rodinnou či finanční situaci patří k těm nejzranitelnějším. Právě kvůli finanční nedostupnosti profesionálních pečovatelských služeb byl založen Nadační fond Senlife, který umožňuje seniorům z nízkopříjmových skupin využívat služeb našich domovů. Příspěvky laskavých dárců jsou využívány k úhradě zdravotních, bytových a dalších výdajů spojených s péčí o starší osoby, které nejsou schopny svůj pobyt v domově financovat samostatně.

Nadační fond Senlife

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Skupina Senlife mění zažité stereotypy – citlivé rekonstrukce historických budov umožňují oživit ducha daného místa a vytvářejí klidné a bezpečné zázemí pro aktivní a důstojný život seniorů.

Nadační fond pomáhá zajišťovat finanční a materiální pomoc pro zlepšování komplexní péče v našich domovech. Hlavním cílem je rozšířit volnočasové a mezigenerační aktivity seniorů.  Nezapomínáme ani na naše pracovníky, jejich vzdělávání a kvalitní pracovní podmínky, které mají přímý vliv na péči o klienty.
 

Důstojný a kvalitní život v seniorském věku nesmí být výsadou spojenou s majetkem.
Pomozte i Vy, výše jednotlivého příspěvku není rozhodující, zásadní je vůle pomoci nemajetnému člověku. Za Vaše dary jménem našich klientů srdečně děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu