Centrum Anabell, z.ú


Děti, mládež, rodina

Chatová krizová pomoc Anabell

… chceme vám být blíže, ať už je váš problém jakýkoli. Zvednout sluchátko a svěřit se po telefonu, přestože anonymně, může být náročné. Proto chceme umožnit komunikaci s našimi krizovými interventkami i přes chat. K tomu, aby se nám to povedlo ale potřebujeme Vás!

vybíráme od 6.4.2023

Chatová krizová pomoc Anabell

… chceme vám být blíže, ať už je váš problém jakýkoli.
16 050 Kč
vybráno 100 % z 16 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Centrum Anabell, z. ú. je organizace, která už více než 20 let pomáhá osobám s poruchou příjmu potravy i jejich blízkým.  Od roku 2019 se věnujeme i podpoře rodin s dítětem s duševními obtížemi. Struktura služeb, které poskytujeme, je různorodá. Jedná se o sociální služby, služby psychologů, terapeutů, nutričních terapeutů i peer konzultantů (osoby s vlastní zkušeností s poruchou příjmu potravy). Klienti mohou přicházet sami i v doprovodu rodiny.

Linka Anabell je nepostradatelným dílem skládačky našich služeb, nabízí okamžitou konzultaci v krizi, bezpečný prostor pro sdílení a nehodnotící, respektující prostředí. Vnímáme však, že zvednout sluchátko a svěřit se po telefonu, přestože anonymně, může být náročné. Proto chceme umožnit komunikaci s našimi krizovými interventy i přes chat. 

K tomu, aby se nám to povedlo ale potřebujeme Vás!


Klademe důraz na kvalitu poskytovaných služeb, a proto chceme naše 4 kolegyně krizové interventky proškolit ve specifické chatové komunikaci s klienty, a to něco stojí. Celkem se jedná o 16.000 Kč, což je i částka, která je naším cílem. 

Děkujeme 😊

Kateřina Ševčíková 
vedoucí Kontaktního centra Anabell Brno
tel: 777 178 734
 
Více o nás najdete zde:
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

🥰❤️✊

Oldřich Tristan Florian

Držím palce!

Marie Novotná
200 Kč