Kraj Jinotaj z.s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

Sbírka na opravu Luční dodávky🌿

Louka postrádá funkční, pracovní auto. Proto jsme se rozhodli opravit dodávku, která je s Louku už úplně od začátků. Do našich podmínek je to ideální stroj, tak nám ho pomozte zprovoznit, ať můžeme růst dál! 💚

10 483 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, milá duše! ✨

Chtěli bychom Tě požádat o malou pomoc. Malou pomoc možná pro tebe, protože to bude pár kliknutí, ale velkou pomoc pro nás, protože pro nás to bude znamenat opravené, funkční auto k nám na Louku. A to opravdu potřebujeme.

Kdo vlastně jsme? Jsme projekt fungující dva a půl roku, z velké části jako azyl pro tzv. hospodářská zvířata. Žijeme na Louce, mezi dvěma lesy, v podstatě na samotě. Snažíme se v lidech probouzet touhu vrátit se zpátky k přírodě v soucitu a pokoře. Sami se tak snažíme žít - v harmonii s přírodou, minimalisticky, v lásce ke zvířatům a všem bytostem, stavět z odpadového materiálu, žít udržitelně a co nejvíc soběstačně.
Více se dozvíte třeba na našich stránkách www.zivotnalouce.org nebo na IG @zivot_na_louce

A teď k věci.
Moc bychom chtěli opravit naši dodávku transportéra T4, která je pro provoz a rozvoj projektu skoro nepostradatelná. Na Louce sice máme dvě auta, ale obě jsou v šíleným stavu, v létě jim bude končit technická a další kontrolou rozhodně neprojdou. Dodávku využijeme pro dovoz zejména stavebního materiálu, pro převoz zvířat na veterinu, na nákupy, na výjezdy s Lučním stánkem, prostě na všechno, co Louka potřebuje. Dá se za ni zapřáhnout vozík, což je moc potřebná vlastnost, protože bez vozíku nemáme palety, štěrk, kameny, makadam, plechy na střechy ani dřevěný krajinky, což jsou v podstatě stavební základy celý Louky, ale hlavně! nemáme ani seno nebo slámu pro naše zvířecí svěřence. Tohle autíčko zvládne zajet i přímo k nám na Louku, protože projede polní, luční i lesní cesty. Dodávka je s námi vlastně od úplného začátku Louky, bez ní by snad ani nevznikla. 


Na opravu transportéru bude potřeba zhruba 40 000 korun. Nicméně léto nás čeká a s ním přichází i spousta stavění, opravování a budování na Louce. Chceme kupovat skruže na výztuž studny, potřebujeme zaplatit dřevěný materiál z lesa, který využijeme na stavbu domků pro zvířata, ale možná i na další lidský domeček. Chtěli bychom to tady pro Vás více zvelebovat a dál zpříjemňovat Váš pobyt u nás a k tomu jsou prostě potřeba finance. Takže pokud se podaří vybrat více penízků, použijeme je na zmíněné záležitosti.
Vy máte finance, my zase touhu a chuť stavět, tvořit a vytvářet místo, které je přínosné pro nás pro všechny, bez rozdílu. Tak to pojďme dát dohromady, pojďme společně tvořit lepší svět.

A co to naše Téčko vlastně potřebuje?
- nový motor
- spojku
- turbo
- nové filtry
- těsnění na vejfuk
- kosmetické úpravy (přelakovat blatníky)
- zámek na zadní dveře


Pak bude jako nové! ale hlavně funkční pracovní auto.

Děkujeme, že jste v tom s námi a že nám pomáháte dál růst. 💚
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to co děláte 🙏

Martin Kluz
100 Kč