AHC Odlehčovací centrum Vizovice z.ú.


Senioři Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte AHC Odlehčovací centrum Vizovice z.ú.

Pravidelná i jednorázová podpora je pro nás velmi důležitá. AHC Odlehčovací centrum Vizovice z.ú. poskytuje sociální služby - odlehčovací a pečovatelskou službu především klientům seniorského věku. Posláním pobytové odlehčovací služby je poskytnout čas na odpočinek, regeneraci sil pečující osobě a současně zajistit kvalitní a bezpečnou péči a podporu osobě, o kterou je pečováno. Významným aspektem je možnost setrvat co nejdéle ve svém přirozeném sociálním prostředí.

Podpora AHC Odlehčovací centrum Vizovice z.ú.

Z celého srdce děkujeme za Vaši podporu.

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
AHC Odlehčovací centrum Vizovcie z.ú. poskytuje sociální služby - odlehčovací a pečovatelskou službu. Klientelu tvoří převážně osoby seniorského věku, osoby s jiným zdravotním postižením a osoby s chronickým onemocněním.
Pečujícím osobám  chceme umožnit nezbytný odpočinek a čas na vyřízení vlastních záležitostí.

Klientům se snažíme umožnit co nejdelší setrvání v domácím prostředí a oddálení jejich nástupu do pobytového zařízení tím, že je poskytnuto odlehčení v péči pečujícím osobám.



AHC Odlehčovací centrum Vizovcie z.ú.  provozuje půjčovnu Kompenzačních pomůcek,Dobročinný obchůdek Dotek (charity shop) a realizuje web pro kognitivní trénink www.bavsen.cz

www.vizovice.ahc.cz



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

🍀🍀🍀

Hana Odstrčilová
200 Kč