CityChurch.cz, z.ú.


Pomoc Ukrajině

Májový kamion s potravinami pro Ukrajinu

Naši partneři z Philadelphia church na Západní Ukrajině rozdávají 2 x týdně potravinové balíčky pro uprchlické rodiny s dětmi, kteří do města Ternopil uprchli z válečné zóny. Přispějte prosím na kamion s jídlem, který posíláme c květnu na Ukrajinu.

vybíráme od 20.3.2023

Májový kamion s potravinami pro Ukrajinu

Naši partneři z Philadelphia church na Západní Ukrajině rozdávají 2 x týdně potravinové balíčky pro uprchlické rodiny s dětmi, kteří do města Ternopil uprchli z válečné zóny. Přispějte prosím na kamion s jídlem, který posíláme v květnu na Ukrajinu.
59 100 Kč

přispělo

8 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Utečenecká krize na západní Ukrajině žel nekončí. V mnoha městech funguje elektřina jen kolem 6 hodin denně. Uprchlické rodiny s dětmi se přesouvají z Východní Ukrajiny na Západní Ukrajinu do měst jako je například Ternopil, kde jako CityChurch.cz máme partnerskou církev Philadelphia. Tato církev rozdá týdně kolem 600 balíčků s potravinovou pomocí a přibližně 150 teplých jídel týdně. 
Díky štědrosti dárců jsme v prosinci 2022 a v únoru 2023 mohli vypravit kamion s jídlem. Víme, že tyto potraviny vydrží do poloviny května, kdy bychom chtěli vypravit na Ukrajinu další kamion.
Běžná cena kamionu s jídlem pro Ukrajinu může dosáhnout ceny kolem 1,2 mil. Díky spolupráci a podpoře organizace Krmte hladové nás bude stát kamión jídla pouze do 200 tis. Dodávka jídla bude obsahovat: mouku, rýži, sójové rizoto, těstoviny, masové konzervy, jednorázové pleny. Podle výše vybrané částky se může složení potravin upravovat. 
Církev Philadelphia pravidelně osobně navštěvujeme a jsme si naprosto jisti, že nedochází k žádnému zneužití této potravinové pomoci.
Připojte se k této sbírce tak, abychom v květnu mohli kamión s jídlem poslat na Ukrajinu. Děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Milí dárci. Velmi Vám děkujeme za vaši štědrost. Vyslání kamionu bude mít určité zpoždění, které vzniklo díky komplikovanější logistice. Nicméně očekáváme, že bude vyslán kolem 17.6.2023. Ještě jednou velmi děkujeme za Vaše dary.

Založení projektu

Vydržte!!!!

Dárce
2 000 Kč