PREVENT 99 z.ú.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořme jejich budoucnost, dejme jim možnost se doučovat

Zjistili jsme, že mnoho dětí přicházejících do NZDM má problémy s prospěchem a již na základní škole propadá, a to i přesto, že jsou intelektově schopné základní školu úspěšně dokončit. Proto vznikl projekt doučování.

Podpořte doučování pro děti, které si ho nemohou dovolit

7 150 Kč
vybráno 24 % z 30 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Projekt DOUČOVÁNÍ jsme v rámci NZDM otevřeli v roce 2016. Projekt pomáhá nejohroženějším dětem v tom, aby byly schopny splnit minimální požadavky ZŠ a nemusely opakovat ročník. Děti díky tomu nemusí měnit spolužáky a nezažijí pocit neúspěchu, který se s propadnutím pojí. Díky Vašemu příspěvku bude možné zaplatit učitele, který dětem v tom, aby nemusely vším zmíněným procházet, pomůže.
Převážně se jedná o dospívající ze sociálně slabších rodin, kde sami rodiče nestaví školu a školní prospěch v žebříčku hodnot příliš vysoko. Děti k učení nemotivují a nejsou jim schopni školní látku vysvětlit, protože jí často sami nerozumějí. Svůj díl sehrávají i poruchy učení a neschopnost dítěte se v plné třídě soustředit.

Učitele na doučování nelze platit z dotací určených na chod zařízení. V rámci chodu zařízení je to vnímáno jako nadstavba, kterou zařízení nemusí poskytovat, ale my doučování vnímáme jako nutnost ke zlepšení života dětí a jejich budoucnosti. A proto Vás prosíme o pomoc. Za každých 250 korun zaplatíme jednu hodinu doučování.

Můžete darovat jednorázově částku a nebo každý měsíc. Sbírka poběží pouze od března do června, aby tím korespondovala se školním rokem a díky čemuž bude moct platit doučování i o prázdninách.

- https://www.prevent99.cz/cross/#doucovani
-vystavíme Vám potvrzení o daru, které Vám přijde na uvedený email v lednu 2024 a budete ho moci uplatit při zpracování daní
-jako poděkování uvedeme Vaše jméno ve výroční zprávě organizace, pokud si to nepřejete napište na adresu dary@prevent99.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu