AUTIS-HB z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

AUTIS-HB z. s. pro AUTISTY

Pomozte autistům udržet dobrovolnický spolek AUTIS-HB v Havlíčkově Brodě, který se snaží o usnadnění života rodinám, dětem, osobám s autismem. Díky vaší finanční podpoře, nám budete nápomocni naplňovat naše poslání, nadále realizovat pomoc, dlouhodobou podporu, společné i individuální aktivity pro děti, osoby s autismem, které zapojíme do běžných aktivit, života kolem nás děti, usnadníme tak život rodičům, rodinám, opatrovníkům, kteří se o své děti starají, a nemohou se zcela finančně podílet na úhradě služeb pro své děti s autismem.

vybíráme od 22.2.2023

AUTIS-HB z. s. pro AUTISTY

10 400 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
AUTIS-HB z. s. Jsme dobrovolníci, co se snaží o dlouhodobou podporu rodičů, rodin dětí, osob s poruchou autistického spektra. Spolupracujeme více jak s 50 rodinami a jejich dětmi ve věku od 2 až 34 let. Naší snahou je vyplnit kritický nedostatek služeb pro klienty s autismem, podpory, poradenství rodičům samoživitelům, rodinám dětí a osob s autismem. Pořádáme pravidelné setkání rodičů, debaty, přednášky, odlehčovací službou, vyzvedávání dětí, terapie, nácviky dovedností, komunikace, sociální začleňování, práce na zahradě, výlety, příměstské tábory, letní pobyt atd. Naše aktivity, služby vždy přizpůsobujeme danému klientovi. 
AUTIS-HB z. s. vznikl v Havlíčkově Brodě roku 2019 na základě vzájemné dohody rodičů dětí s PAS, kteří se scházeli již od roku 2016. Naše působnost se neustále rozšiřuje: okres Havlíčkův Brod, Žďáru nad Sázavou, Nového Města na Moravě, Jihlavy, Polná, Dačice, Chrudim atd.

Podpořte nás!

A my budeme nadálepomáhat rodičů a rodinám ulehčovat jejich tíživou životní situaci. Vaše finanční prostředky, budou využity v prospěch provozu spolku AUTIS-HB, nákladů na samotný provoz, sociálně slabým rodinám přispějeme na zaplacení kurzovného, vybavení pro naplnění našich aktivit, činností pro naše klienty.
Děkujeme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na vse, co je potreba. Dekujeme Vasi Andele bez kridel

Jana Vodehnalová
4 000 Kč