Disaster Aid Europe, z. s.


Zemětřesení Humanitární pomoc

Disaster Aid Europe: Pomoc pro Turecko a Sýrii!

Po ničivém zemětřesení na jihovýchodě Turecka a severu Sýrie v únoru 2023 zahynulo přes 50,000 osob, zničená byla celá města a tisíce lidí zůstaly bez střechy nad hlavou. Disaster Aid Europe z.s získala finanční prostředky k nákupu potřebného vybavení (zimní stany, spací pytle, přikrývky, topení). Zajistili jsme jeho nákup a prostřednictvím Velvyslanectví Turecké republiky v Praze byly tyto věci letecky dopravovány do Turecka, obětem zemětřesení. Později jsme zajišťovali pomoc a podporu místním Rotariánům v Turecku, kteří pomáhali obnovovat zničená města. Tato pozdější pomoc pomáhá obnovit živobytí a bydlení.

vybíráme od 14.2.2023
16 434 Kč

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Poslání Disaster Aid Europe: pomáhat tureckým Rotariánům při pomoci a podpoře obnovy komunit těžce postižených zemětřeseními v Turecku a Sýrii v únoru 2023 prostřednictvím sítě Rotary.

Disaster Aid Europe z.s (www.disasteraideurope.com) má zkušenosti s poskytováním pomoci a podpory od roku 2018 Albánským. Bejrútským a Ukrajinským rotariánům za účelem pomoci místním komunitám po několika zemětřeseních (Durres, Albánie 11/2019), explozi u přístavu (Bejrút, Libanon 8/2020), a během války na Ukrajině. Nyní již úzce spolupracujeme s Tureckými Rotariány, abychom mohli poskytnout konkrétní pomoc a podporu. 

Přispějte prosím, abyste jim pomohli obnovit jejich domovy a živobytí, a dát jim znovu naději!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Great job, thanks to the Disaster Aid team!

David Alonso
200 €

Thank YOU DAE TEAM...You are doing great things...

Ota Hlídek
100 €