FOR4EST z. s.


Životní prostředí

Auto pro Čistý les

Dosloužilo nám staré auto, které jsme využívali k cestám na naše akce. Abychom i letos mohli pokračovat v organizování environmetálních vzdělávacích akcích, spojených s úklidy přírody, organizovaných pro školy, tábory a firmy, potřebujeme získat prostředky na nákup automobilu.

vybíráme od 8.2.2023

Auto pro Čistý les

Prosíme Vás o příspěvek na pořízení automobilu, který bude zajišťovat koordinaci našich akcí. Štedrým firemním dárcům nabízíme propagaci formou moving advertisementu, tzn. potiskové reklamy umístění na voze a zviditelnění na našich cestách, akcích, webových stránkách a sociálních sítích.
1 700 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
KDO JSME?
Se spolkem FOR4EST z.s. organizujeme již pátým rokem projekt Čistý les, který se zaměřuje na vzdělávací programy pro školní a předškolní mládež formou aktivní ekologie. Pořádáme úklidy přírody, projekce a edukativní worshopy během letních táborů. V podobném duchu pořádáme také teambuildingové úklidové akce pro firmy. Více informací najdete na www.cistyles.cz

PROČ SHÁNÍME AUTO?
Starší auto, které jsme k dopravě na akce využívali, je nevratně nepojízdné. Soukromá vozidla, kterými jezdí naši dobrovolníci, jsou z osobních důvodů často nedostupná. Proto věc akutně řešíme a snažíme se získat prostředky na nákup vozu, který by byl stále k dispozici. Bez něj by nemohly naše aktivity dál efektivně fungovat. Další informace ZDE.

Předem děkujeme všem, kteří nás podpoří!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu