Borůvka, Borovany spolek


Lidé s postižením Senioři

PODPORA SLUŽEB PRO LIDI S POSTIŽENÍM A PRO SENIORY

Pomáhejte s námi! Cílem našich služeb je zajistit stabilitu poskytovaných služeb. Pomocí a podporou pomáhat lidem s postižením a seniorům s činnostmi, které by vzhledem ke svému postižení či věku sami bez pomoci nezvládli, a umožnit jim tak dál zůstat ve svém přirozeném domácím prostředí, na které jsou zvyklí, aby nemuseli opustit svůj domov, a zachovat jejich současnou soběstačnost.

Pomáhejte s námi!

Srdečně děkujeme za projevenou pomoc.
1 330 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Cílem našich služeb je, že svou pomocí a podporou pomáháme lidem s postižením a seniorům s činnostmi, které by vzhledem ke svému postižení či věku sami bez pomoci nezvládli, a umožnit jim tak dál zůstat ve svém přirozeném domácím prostředí, na které jsou zvyklí, aby nemuseli opustit svůj domov
Jedná se především o péči o vlastní osobu klienta, pomoc při osobní hygieně, stravování, dovozy k lékařům či na pravidelné rehabilitace, dohled nad užíváním léků, ošetření na lůžku, úklid, pomoc s vyřizováním na úřadech, s pracemi na zahradě a kolem domů, nákupy, dovoz stravy a podobně.
Našimi klienty jsou senioři, senioři s postižením, kde bývá většinou kombinace postižení, senioři po úrazech. Dále pak lidé s těžkým tělesným a zdravotním postižením a klienti trvale upoutaní na lůžko.

Chceme klientům zajistit stabilitu poskytovaných služeb, na stejné úrovni a ve stejném rozsahu. 

Uplynulo již 30 let, kdy jsme začali pomáhat lidem s postižením, seniorům i jejich rodinám.

Hlavní činností našeho zařízení je Terénní pečovatelská služba. V rámci této služby poskytujeme i fakultativní služby. Více informací o našich službách najdete na našich webových stránkách a na Facebooku.

Upřímně děkujeme, že pomáháte s námi!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to že pomáháte

Aneta Hejrovská