Nadační fond Josefů K.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

Podpora uměleckých projektů absolventů JAMU

Nadační fond Josefů K. podporuje nejmladší generaci umělců a umělkyň v realizaci svých vlastních, originálních projektů nezávisle na jiné instituci nebo financování. Je to cesta, jak snadněji a s tvůrčí svobodou zužitkovat, prohloubit a prakticky uplatnit dovednosti nabyté v akademickém prostředí, samostatně prezentovat vlastní tvorbu na kulturní scéně!

vybíráme od 6.2.2023

Buďte u toho s námi

Pomozte mladým tvůrcům a tvůrkyním při realizaci uměleckých projektů, díky kterým si mohou zajistit lepší startovací pozici pro budování kariéry. Svým příspěvkem pomáháte dovést ideje mladých umělců a umělkyň ke skutečnému veřejnému uvedení.
2 000 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Posláním Nadačního fondu Josefů K. je podpora studentů, absolventů Divadelní fakulty Janáčkovy akademie múzických umění, zahraničních studentů a také veřejná humanitární pomoc. Nadační fond má napomáhat studentům a absolventům při vstupu do profesního života, má ulehčit také životní situaci studentů nejen z DF JAMU, ale i ze zahraničních škol a šířit dobré jméno DF JAMU a vysokoškolského uměleckého vzdělávání.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu