Farma Naděje z.s.


Děti, mládež, rodina Zvířata

SOUCITNÉ VELIKONOCE JIŽ PODRUHÉ

Pojďme společně něco změnit a vytvořit. Pojďme společně sázet a tvořit. Pojďme společně něco zanechat budoucím generacím. Pojďme udělat radost přírodě i sobě. Místo malování vajec budeme malovat na kamínky, které si pak můžete odvézt domů, nebo budou zdobit bylinkový spirálový záhon, který společně vytvoříme. Je načase začít s přírodou spolupracovat a pečovat o ni, vždyť díky ní tu jsme.

vybíráme od 8.2.2023

SOUCITNÉ VELIKONOCE JIŽ PODRUHÉ

Tak jako minulý rok se opět sejdeme společně na Farmě Naděje, abychom oslavili soucitné Velikonoce. Měli by to být oslavy jara a zrození, my však zabíjíme mláďata zvířat, která konzumujeme a ještě k tomu malujeme vajíčka bytostí, které jsou nuceny snášet je každý den pro naši spotřebu a to není správné. Je to však zažitý zvyk, který chceme společně změnit na to, co by to podle nás mělo opravdu přinášet... lásku a porozumění. Budeme opět malovat na kamínky a dřívka, budeme sázet, budeme se smát, tancovat, vyprávět si a ochutnávat rostlinné dobroty. Moc se těšíme, že si je užijeme tak, jako v roce 2022.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
SOUCITNÉ VELIKONOCE JIŽ PODRUHÉ
Pojďme společně jako minulý rok oslavit Velikonoce soucitně a láskyplně ve společnosti stejně smýšlejících lidí a zvířat na Farmě Naděje. V tomto nádherném videu můžete vidět, jak jsme si to loni užili.

Společně s organizací Zvířata Nejíme se opět sejdeme na Velikonoce u nás na farmě a připravíme pro vás společně tento den, aby nám všem bylo dobře a užili jsme si to. Opět nám přijede zahrát a zazpívat Terezka Wrau a namísto malování vajec budeme opět malovat na kamínky a dřívka. Děti to nesmírně bavilo a dospěláky myslíme taky. Jelikož jsme minulý rok zasadili spousty keřů, tak tento rok to budou převážně bylinky a různě kvetoucí i nekvetoucí rostlinky, abychom udělali radost hmyzu, hlavně včelkám, bez kterých bychom tu nebyli. Velikonoce mají být svátky oslavy jara a zrození. My však zabíjíme mláďata zvířat, která konzumujeme a ještě k tomu malujeme vajíčka bytostí, které jsou nuceny snášet je každý den pro naši spotřebu a to není správné. Je to však zažitý zvyk, který chceme společně změnit na to, co by podle nás měl opravdu přinášet... lásku a porozumění.

ŠŤASTNÉ DĚTI
Děti, tak rádi vidíme šťastné děti. Po minulých Velikonocích jsme cítíli velkou radost a vděk právě proto, že jsme viděli tolik šťastných dětských tváří, které si to tu nesmírně užívaly. Byl to krásný pocit a moc rádi si to tento rok zopakujeme. A co si budeme, co je pro rodiče více, než vidět své děti šťastné v jejich tvoření a bytí. A taky by měl přijít i kouzelník, tak bude zábava pro malé i velké.

ŠŤASTNÁ ZVÍŘATA
Společně pomazlíme zvířátka, dáme jim dobroty, propojíme se společně, protože je to tak krásná energie, která se rozprostře všude kolem. Jsou to tak nádherné bytosti, které jsou tu s námi, jako naši přátelé a průvodci, jen se něco stalo špatně a začali jsme je zavírat a zneužívat a je teď na nás, abychom to napravili. Abychom pomohli i ostatním pochopit, že jsou tu s námi a ne pro nás.


SÁZENÍ KYTIČEK
Budeme sázet kytičky a bylinky. Je tolik potřeba vytvářet rovnováhu a jelikož skoro všude, kam se podíváme, vidíme jen lány monokultur ničících přírodu, kde nejsou žádní broučci ani včelky a neslyšíme ten krásný zvuk těchto malých tvorečků, který je nad rozkvetlou loukou přenádherný, tak chceme trošku pomoci. Vysadíme spousty kytiček, které budou nejen lahodit našemu zraku i čichu, ale hlavně budou potravou a radostí pro hmyz, který to tak moc potřebuje. Buď vám kytičky dáme až dorazíte, nebo je doneste a zasadíte si takové, které máte rádi a líbí se vám.

BYLINKOVÁ SPIRÁLA
Budeme společně stavět podobnou bylinkovou spirálu. Pokud nás bude více, uděláme jich také více a některé budou na bylinky a některé na okrasné kytičky. Sami jsme amatéři, někde něco vidíme, líbí se nám to, koukneme na internet a hledáme nápady, jak to udělat, takže budeme všichni společně tvořit a těšit se na výsledek, který bude dělat v budoucnu radost nám všem. Fantazii se meze nekladou, tak cokoliv vás napadne, sem s tím.

SOUTĚŽ VE "VAJÍČKOVCE"
Budeme vařit zase kotlíkový guláš ze sojového masa a když se nás i vás sejde více, tak bychom mohli udělat soutěž "vajíčkový" pomazánky. Tak pokud rádi vaříte a připravujete rostlinná jídla, tak do toho pojďte s námi. Udělejte vaši verzi nevajíčkovky a na Velikonoce je dáme všechny k ochutnávce a návštěvníci rozhodnou, která je ta nejlepší a vítěz dostane pexeso, knížku a bude si moci vybrat i plecháček.

INFORMACE KE VSTUPNÉMU
Abychom věděli, kolik máme připravit občerstvení, posezení a kytiček s bylinkami, moc vás tímto poprosíme o koupi vstupného, které z větší části pokryje to, co do příprav vložíme a cokoliv by bylo navíc, půjde zvířátkům na krmivo, které je každý měsíc veliké, tak vám budeme za tuto pomoc velmi vděční. Děkujeme.

200 - Je to příspěvek pro 1 osobu za občerstvení a program, který bude celodenní zakončený ohněm a tancem, kdy si sám přineseš kytičku a bylinku.
350 -  Je to příspěvek pro 1 osobu za občerstvení a celodenní program zakončený ohněm a tancem, kdy od nás kytičku a bylinku dostaneš.
500 - Je to příspěvek pro 1 osobu za občerstvení a celodenní program zakončený ohněm a tancem, kdy od nás kromě kytičky a bylinky dostaneš i knížku o farmě.
550 - Je to příspěvek za rodinné vstupné (2 dospělí a 2 - 4 děti) za občerstvení a celodenní program zakončený ohněm a tancem. Kytičky a bylinky si sami přinesete.
1000 - Je to příspěvek za rodinné vstupné (2 dospělí a 2 - 4 děti) za občerstvení a celodenní program zakončený ohněm a tancem a kytičky a bylinky od nás dostanete.
1300 - Je to příspěvek za rodinné vstupné (2 dospělí a 2 - 4 děti) za občerstvení a celodenní program zakončený ohněm a tancem a kromě kytiček a bylinek od nás dostanete i knížku a pexesa.

MOC SE NA VÁS TĚŠÍME
Tak naviděnou v pondělí 10.4. v 11.00 na Farmě Naděje
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc se těším na Velikonoce u vás na farme ❤️

Nikola Sabova
500 Kč

https://bit.ly/3ZBu9Yj

Rick

Děkujeme za Vaši činnost. Štastny kéž jsou všechny bytosti!

Richard Černý
1 000 Kč

Looking forward to it, thank you for your work💚🫶🏻

Federica Bona
500 Kč

Moc se těším na soucitné Velikonoce, děkuji za vaši práci ♥️

Jitka Marková
500 Kč

Akce se bohužel nezúčastním, ale Farmě fandím! Hodně štěstí!

Máca Brož
500 Kč

moc dekujeme

Farma Naděje z.s.

Přeji aby farma měla hodně podporovatelů a byla nám příkladem, ndějí a vírou.
S láskou Irena

Irena Vlčková

Dobry den, moc dekujeme, i nase velke prani :) Krasny den a budeme se moc tesit na videnou na farme.

Farma Naděje z.s.