AHC Odlehčovací centrum Vizovice z.ú.


Senioři Sociálně znevýhodněné skupiny

Virtuální zážitky pro klienty Dotek z. ú.

Dotek z.ú. poskytuje sociální služby - odlehčovací a pečovatelskou službu především klientům seniorského věku. Posláním pobytové odlehčovací služby je poskytnout čas na odpočinek, regeneraci sil pečující osobě a současně zajistit kvalitní a bezpečnou péči a podporu osobě, o kterou je pečováno. Významným aspektem je možnost setrvat co nejdéle ve svém přirozeném sociálním prostředí. Z Vašeho daru chceme na 1 rok pronajmout virtuální brýle Kaleido, určené k aktivizaci a kognitivnímu tréninku seniorů.

Virtuální zážitky pro klienty Dotek z. ú.

Virtuální zážitky s brýlemi Kaleido pro klienty odlehčovací služby Dotek z. ú.
14 400 Kč
vybráno 30 % z 48 400 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rádi bychom klientům, kteří navštíví naše zařízení zprostředkovali alespoň virtuální výlet například do místa, kde byli v mládí na dovolené či výletě a kam už se kvůli problémům s mobilitou nedostanou.

Paní Marie, jedna z klientek, které k nám opakovaně jezdí do odlehčovací služby, procestovala kus světa. Cestování byl její největší a celoživotní koníček. Jejím heslem je "Všude dobře, tak co doma". Má velké přání. Ještě jednou se podívat do Francie, což vzhledem k problémům s mobilitou už není možné. Brýle Kaleido by jí alespoň částečně tento sen splnily.


Díky Vašemu daru chceme pro naše klienty pronajmout na 1 rok speciální virtuální brýle Kaleido. Brýle Kaleido jsou určeny k aktivizaci a kognitivnímu tréninku seniorů.

Za 4.840,-  můžeme pronajmout brýle na 1 měsíc.
14.520,-
stojí pronájem brýlí na čtvrt roku.
29.040,-
je půlroční nájemné brýlí.
Abychom mohli brýle s klienty využívat 1 rok nájemné činí 48.400,-.

Každého příspěvku si velmi vážíme.


Bohaté vjemy z venkovního světa jsou naprosto zásadní pro udržení dobrého psychického i fyzického stavu a podpoření pozitivní motivace a kognitivních funkcí seniorů.
Procházky lesem, relaxace na pláži, česká i evropská města s českým průvodcem, ale také třeba koncert, prohlídka galerie, romantická setkání a speciální kognitivní výzvy!
To všechny tyto speciální brýle umí.

Děkujeme za Vaši podporu.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ráda pomohu na dobrou věc.Také budu jednou stará.

Jarmila Ovčačková
500 Kč