SaR Ústecko / JCAC CZ


Děti, mládež, rodina Humanitární pomoc

Projekt POMNĚNKY

Před skoro 44 roky se ze své cesty do školy nevrátil Etan Patz. Rodiče byli zoufalí. Okolí zaplavili doma vyrobené letáčky, prvně se objevila fotografie dítěte na krabicích mléka. Přes to všechni trvalo dlouhých 31 let, než FBI dopadla vraha. Pojďte nám pomoc, aby takový strašný příběh patřil už jenom historii. Pojďte nám pomoct vybudovat samostatnou kynologickou a záchranářskou četu o síle cca 80 mužů, kteří budou schopni 24/7 připraveni pomoct rodinám i Policii ČR. Nejen pokud se ztratí dítě, ale pokud se ztratí kdokoliv. A nejen pokud se někdo ztratí, ale též když bude potřeba někde rychle postavit malou ošetřovnu a nebo vývařovnu, protože tam řádila přírodní katastrofa nebo jenom zlá vůle.

vybíráme od 9.2.2023

Pomněnkový rok

Pojďte nám prosím pomoct vytvořit stálou pátrací službu dobrovolníků, kteří na žádost rodiny nebo Policie ČR budou 24/7 připraveni vyjet k pátrání po pohřešované osobě. Ne jen za použití služebních psů, ale též dronů, psychologů a všech prostředků pod jednou střechou tak, jak je dneska na Západě už normou.
9 816 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Tak jsme se nakonec odhodlali a spustili to. Máme trochu strach, že naše snaha zapadne. Kolem se totiž strašná spousta zlých a ošklivých věcí, které postihují desítky a tisíce lidí. A my chceme ohromné množství peněz, aby jsme pátrali po jednom člověku. Ale ten člověk je pro někoho to nejdůležitější na světě.
Pojďte s námi na jedno takové pátraní. Je to zatím jen sen, ale právě díky vám by se mohl stát realitou.

Založení projektu

Děkujeme za skvělou besedu a ukázku Vaší práce 👍

K.R.A. Litoměřice z.s.
316 Kč

Přeji hodně zdraví a sil,velký respekt a díky za Vaši práci.

Miluše Doktorová
2 000 Kč

"Věřím, že fantazie je silnější než vědění. Že mýty mají větší moc než historie. Že sny jsou mocnější než skutečnost. Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností. Že smích je jediným lékem na zármutek. A věřím, že láska je silnější než smrt.“

Michal Hnaťuk
500 Kč