Kolpingovo dílo České republiky z.s.


Děti, mládež, rodina Senioři

Spokojené rodiny ve Žďáru nad Sázavou

Spokojená rodina je přáním každého z nás a je nezbytná pro vývoj dalších generací. Aby vše fungovalo už od samého začátku, mají nastávající rodiče i rodiny ve Žďáru nad Sázavou Rodinné centrum Srdíčko - místo, kde mohou sdílet své radosti a starosti a kde najdou pomoc, když se něco nedaří.

Pomáhejte spolu s námi rodinám ve Žďáru nad Sázavou

Rodinné centrum Srdíčko
57 350 Kč

přispělo

15 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Každý rodič si zaslouží podporu a každé dítě lásku. Dobře fungující rodiny přináší šťastnější a zdravé prostředí, které pozitivně ovlivňuje všechny jejich členy, včetně prarodičů. Podpora Vás - našich dárců - je pro Rodinné centrum Srdíčko klíčová a jen společně tak můžeme vytvářet místo, kde najde podporu, odreagování a inspiraci každý člen rodiny, který ji potřebuje.

"Srdíčko je moje srdcovka už víc jak 15 let, děkuji za všechny ty skvělé akce, nepřekonatelné rodinné pobyty, přednášky, kurzy, vaření, cvičení a hraní pro nás a moje děti a vůbec, díky že jste, bez vás si to mateřství a rodičovství nedovedu představit. Díky vám jsem poznala ve Žďáře spoustu skvělých lidí . Jen tak dál!" Petra

Váš dar pomůže tomu, co u nás umíme nejlépe: pečujeme o děti i rodiče, a tím pomáháme vytvářet dobré základy pro šťastné dětství.
Podporou tak přispějete k našemu společnému úsilí o zdravé a spokojené rodiny. A jaké jsou konkrétní formy podpory rodičů, které u nás každý najde?
  • Pomoc v jakékoli životní situaci, vstřícné a vlídné přijetí, otevřené srdce a uši k naslouchání.
  • Vzájemné setkávání a sdílení, které pomáhá řešit drobné i větší starosti všedního dne.
  • Inspirace pro rodiče k výchově a péči o děti, vzdělávání a konzultace v péči o děti, partnerských vztazích a rodičovství.
  • Různorodé akce ke společnému setkávání a trávení času všech generací, zázemí a klidné prostředí pro péči o děti v centru města.

Díky Vám, našim dárcům a příznivcům, jsme tu pro všechny děti, rodiče, rodiny a máme radost, že se naše společná práce daří. Srdečně děkujeme!

"Je skvělé, že něco takového tady funguje. Jste zaběhla značka, ví se o vás. Děláte spoustu různých akcí a každý si najde to své. Ať o vás ví stále více a více maminek, děti, tatínků, prarodičů a rodin obecně.  Pro mnoho maminek na mateřské či rodičovské dovolené příjemné zpestření a podpora v náročné životní roli." Eva

"Našla jsem v srdíčku skvělé kamarádky, stále se rády potkáváme. Moc děkuju, ráda se tam vracím, i když děti rostou." Karolína

"My děkujeme, že tady pro nás jste.  Pro mě osobně jste jako druhá rodina kam se ráda vracím. U Vás jsem vždy našla pochopení, lásku, naději, radost. Krásné chvíle strávené s mojí malou rebelkou a dobrou kávou děkujeme za ně." Nikola

Jak Váš konkrétně dar využijeme?
Nastávající rodiče, rodiče miminek, rodiče na mateřské a rodičovské dovolené najdou v Srdíčku prostor pro setkávání, sdílení, pomoc i podporu. Pro maminky a tatínky nastávají narozením dítěte nové starosti, které s námi mohou sdílet. Je pro ně důležité, že najdou na jednom místě, které znají, potřebnou pomoc a informace. I malá pomoc v začátku obtíží může být prevencí tíživých a složitých životních situacích.   
Více informací najdete ZDE

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Tento rok pořádáme ke Dni matek Benefiční muzikál ABBA RETROHRÁTKY. Vezměte svoji maminku, babičku nebo manželku za kulturou. Na muzikál, který pomáhá! Výtěžek představení totiž podpoří aktivity Rodinného centra Srdíčko. Děkujeme.
Více informací k představení a jak zakoupit vstupenky naleznete na našem webu

Založení projektu