CityChurch.cz, z.ú.


Pomoc Ukrajině

Únorový kamion s potravinami pro Ukrajinu

Naši partneři z Philadelphia church na Západní Ukrajině rozdávají 2 x týdně potravinové balíčky pro uprchlické rodiny s dětmi, kteří do města Ternopil uprchli z válečné zóny. Přispějte prosím na kamion s jídlem, který posíláme na Ukrajinu tento únor.

vybíráme od 15.1.2023

Kamion s potravinami pro Ukrajinu

11 400 Kč
vybráno 6 % z 200 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Utečenecká krize na západní Ukrajině žel nekončí. V mnoha městech funguje elektřina jen kolem 6 hodin denně. Uprchlické rodiny s dětmi se přesouvají z Východní Ukrajiny na Západní Ukrajinu do měst jako je například Ternopil, kde jako CityChurch.cz máme partnerskou církev Philadelphia. Tato církev rozdá týdně kolem 600 balíčků s potravinovou pomocí a přibližně 150 teplých jídel týdně. 
Díky štědrosti dárců jsme v prosinci 2022 mohli vypravit první kamion s jídlem. Víme, že tyto potraviny vydrží do poloviny února, kdy bychom chtěli vypravit na Ukrajinu další kamion.
Běžná cena kamionu s jídlem pro Ukrajinu může dosáhnout ceny kolem 1,2 mil. Díky spolupráci a podpoře organizace Krmte hladové nás bude stát kamión jídla pouze do 200 tis. Dodávka jídla bude obsahovat: mouku, rýži, sójové rizoto, těstoviny, masové konzervy, jednorázové pleny. Podle výše vybrané částky se může složení potravin upravovat. 
Církev Philadelphia pravidelně osobně navštěvujeme a jsme si naprosto jisti, že nedochází k žádnému zneužití této potravinové pomoci.
Připojte se k této sbírce tak, aby kamión mohl na Ukrajinu dorazit ještě v polovině února. Děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Podpora hrdinné Ukrajině v obraně před agresorem. Sláva Ukrajině a demokratickému světu!

Eduard Tihoun
100 Kč

Ať je brzy mír!

Dárce
1 000 Kč