Skautská nadace Jaroslava Foglara


Kultura, umění a historie

STÍNADELSKÁ TAJEMSTVÍ

Rodinná hra v malostranských uličkách. Více informací o hře najdete na www.rychlesipy.org/tajemství

STÍNADELSKÁ TAJEMSTVÍ

Staňte se aktivním účastníkem nadačního úsilí a připojte se se svým finančním darem. Budeme ho současně chápat jako vaše poděkování za hru. 
11 396 Kč

přispělo

40 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Děkujeme vám za zájem o hru STÍNADELSKÁ TAJEMSTVÍ. Objevovat stínadelské legendy bylo možné oficiálně do konce března. Hrát však můžete směle dál. Postupem času možná nebudou fungovat úkoly na všech místech tak, jak mají. Trasu už neprocházíme, proto negarantujeme, že vše půjde vyřešit. Míst je ale hodně, poetika Malé Strany vás určitě odmění za drobná bloudění a věříme, že si hru řádně užijete i tak a budete ji dále propagovat ve svém okolí. Časové omezení tedy neplatí. Ale tajemství si nechme pro sebe, mlčenlivost chrání nás!
Hru připravila Skautská nadace Jaroslava Foglara, která je správcem Jestřábova odkazu. Součástí správy o jeho odkaz je nejen podpora projektů inspirovaných dílem Jaroslava Foglara, ale i vlastní aktivity nadace, jako byla hra Záhada hlavolamu a teď jsou Stínadelská tajemství. 

 
Hra je dostupná komukoliv zdarma, herní plán nabízíme volně ke stažení. Podobné aktivity však nevznikají samy od sebe, je za nimi nemálo úsilí řady osob.

Staňte se aktivními účastníky našich aktivit a podpořte prosím i budoucí aktivity nadace finančním darem. Váš dar budeme současně brát jako vaše poděkování za hru. 
 
Po odeslání daru se vám otevře možnost komentáře, děkujeme za případné sdílení zážitků ze hry.

 
Rodinná hra v uličkách pražské Malé Strany. Více informací o hře najdete na www.rychlesipy.org/tajemství



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Stínadelská tajemství je možné stále objevovat. Herní mapa je k dispozic do vyprodání zásob již jen v Jestřábově dobročinném obchodě nebo zdarma ke stažení.  Za případné změny ve Stínadlech, které by mohly vést k nesnázím při luštění tajenky, však již neneseme odpovědnost. 

Udělejte si procházku na Pražský hrad a zastavte se na Pohořelci v @Café Nezisk. Každý měsíc se tu představuje jedna nezisková organizace a měsíc únor patří nám.  Kromě výborné kávy si můžete vychutnat i plno informací o aktivitách Skautské nadace, které jsme pro vás připravili.  A připomínáme, že si tu můžete koupit i mapu ke hře Stínadelská tajemství a rovnou vyrazit do uliček Malé Strany. www.rychlesipy.org/tajemstviTak se zastavte a dejte nám vědět, jak se vám všechno líbilo!



Děkujeme za skvělou recenzi, přečtěte si i vy - článek zde

Založení projektu

Děkujeme za báječně zpracovanou hru. Skvělé strávené prázdninové odpoledne. Dcera se něco dozvěděla o Foglarovi a Stinadlech a já se vrátila do svého dětství a děje milovaných knih.

Eva Balášová
100 Kč

Bylo to skvělé, díky moc! Jen tak dál! :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pavel Bodiš
200 Kč

Děkujeme za super zážitek ♥️♥️♥️♥️

Jana Proboštová

Díky za bezva hru.

Eva Svobodová
200 Kč

Děkuji moc za hezkou hru.Více takových prosím!

Jakub Mazura
200 Kč

Hru jsme si dnes zahráli, hodnocení jsme poslali při vyplňování odpovědí. Děkujeme Toník a Honza Vokrojovi

Toník Vokroj
200 Kč

Dekujeme moc za Stínadelská tajemství. V Praze jsem se narodil a do dnes jsem si myslel, ze ji znám dobře. Ale díky vasi hre jsem objevil další skryta zákoutí a uličky, které jsem neznal. A vždy jen krok od místa které dobře znám. Uzili jsme si se synem nádherné dva dny procházek a na chvíli unikli ze spechu všedních dni. Velmi rad přispívám na další projekty. Pokud mužů doporučit určitě by se takové projekty líbily školam a bude to mile osvěžení výletu.

Ještě jednou velké díky a přeji hodne úspěchu

S pozdravem

Radek Janousek:)

Radek Janousek
2 000 Kč

Díky za tuto hru i za tu během kovidu.

Martin Stehlík
200 Kč

Díky za vaší práci

Dárce
158 Kč