Hiporehabilitace Brno z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Rehabilitace pro Dominička na rok 2023

Díky vaší podpoře bude Dominiček moci docházet pravidelně na hipoterapii, kterou má moc rád a pomáhá mu. Dominiček trpí Downovým syndromem. Tato diagnóza vyžaduje velmi častou a pravidelnou rehabilitaci. Přispěním jakékoliv částky usnadníte Dominičkovi a jeho rodině náročné financování pravidelných terapií. Při dosažení cílové částky bude mít terapie v centru Hiporehabilitace Brno na celý rok zdarma. Všichni dárci obdrží potvrzení o daru pro odpočet z daně z příjmu (i firmy). Pokud potřebujete darovací smlouvu, napište nám. Děkujeme!

Rehabilitace pro Dominička rok 2023

72 500 Kč
vybráno 121 % z 60 000 Kč

přispělo

154 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ihned po narození našeho syna Dominika jsme se i přes řadu vyšetření v těhotenství, které byly v naprostém pořádku, dozvěděli nečekanou zprávu, že má náš syn podezření na Downův syndrom, které bylo během pár dnů bohužel potvrzeno. S touto diagnózou se mimo jiné pojí i centrální hypotonie, břišní diastáza, kloubní hypermobilita a celkové opoždění psychomotorického vývoje. I když nám tato informace změnila z minuty na minutu náš život a vyvolala v nás každodenní strach a nejistotu, bojujeme a snažíme se vytvořit co nejlepší možné podmínky pro život našeho syna.
 
Dominik má nyní 10 měsíců a od narození musíme nejen doma intenzivně cvičit. Dále také navštěvujeme řadu terapií a cvičení a pravidelně docházíme k lékařským specialistům. Od 4 měsíců Domča chodí na hipoterapie, které mu velmi pomáhají v psychomotorickém vývoji, a rádi bychom pokračovali nadále. Veškeré terapie a pomůcky jsou časově i finančně velmi náročné.
Prosíme Vás tímto o příspěvek na lekce hipoterapie.
Rádi bychom poděkovali všem, kterým není osud našeho syna lhostejný. Děkujeme!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně štěstí ❤️🍀

Dárce

❤️

Laky
1 000 Kč

Ať se Dominičkovi daří 😘.

Zdeňka Kubrtová
150 Kč

Přeji hodně úspěchů v léčbě.

Tereza Mrvíková
200 Kč

Miluše Matějovičová
220 Kč

Držíme palečky❤️

Markéta Kloudová
8 900 Kč

B + L 🧡

Dárce
5 000 Kč

Pro koho když ne pro děti

Veronika Andrýsková

🎸+🎤=❤️

KytarovkaBrno
7 000 Kč

Hodně ŠTĚSTÍ

Ivan Babec
300 Kč