POHODA - společnost pro normální život lidí s postižením, z.ú.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

25 let v POHODĚ

Chráněné bydlení, denní stacionář, osobní asistence, terénní odlehčovací služba, sociální podnik kavárna Bílá vrána. Již 25 let pomáháme lidem s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Podporujeme občany, kteří jsou na okraji zájmu společnosti, nedokáží sami obhájit svá práva ani naplnit své potřeby. Jsou křehcí a snadno se mohou stát obětí lidí se špatnými úmysly. A proto jsme tu my - POHODA - abychom je posílili, ochránili a pomohli jim zajistit vše, co potřebují k důstojnému a plnohodnotnému životu. Slavíme půlkulaté narozeniny, pojďte slavit s námi!

vybíráme od 21.12.2022

25 let POHODY

Chráněné bydlení, denní stacionář, osobní asistence, terénní odlehčovací služba, sociální podnik kavárna Bílá vrána. Již 25 let v Praze a okolí! Jsme organizace zabývající se prací s tolik opomíjenou cílovou skupinou dospělých lidí s mentálním postižením. Největší dar, který nám i našim klientům můžete dát je, když nás finančně podpoříte. Pojďte společně s námi pozvednout kvalitu sociálních služeb. Výtěžek této sbírky použijeme na další rozvoj naší organizace.
32 000 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Od počátku našeho fungování děláme vše pro to, aby uživatelé našich služeb měli možnost žít doma a nemuseli končit ve velkých ústavních zařízeních. Tím se při naší práci řídíme každý den, už 25 let. Klademe důraz hlavně na lidský přístup, respekt k lidem s mentálním a kombinovaným znevýhodněním, profesionalitu a odbornost našich pracovníků. 
Největší dar, který nám i našim klientům můžete dát, je pravidelná finanční podpora. Pomozte nám rozvíjet prostředí, kde je člověk brán jako osobnost a ne jako číslo v kartotéce. Výtěžek ze sbírky nám pomůže udržet asistenční služby pro lidi s mentálním znevýhodněním, kteří se bez těchto služeb v životě neobejdou.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Pohodě - skvělým zaměstnancům a klientům - hodně sil a odvahy do dalších let. Děláte krásnou práci pro jedinečné lidi! Ať se vám daří a děkuji za pestrý program na Brumlovce! ❤

Ivana

Narozeninový dar Blanky Šrámkové nasměrovaný do Pohody.

Blanka Šrámková
1 000 Kč