SEMIRAMIS z.ú.


Sociálně znevýhodněné skupiny Zdraví

Ponožky mohou být prvním krokem na cestě, jak se znovu postavit na nohy.

Nohy v suchu a teple jsou pro většinu z nás samozřejmost. Ne všichni však mají takové štěstí. Velká část našich klientů nemá ani jedno z toho. Mokré nohy s sebou přináší nejen častější pravděpodobnost nachlazení, ale také různá plísňová onemocnění kůže či dokonce velmi špatné hojení bércových vředů či zánětů z různých oděrek. Ponožky jsou však nedostatkové zboží. Pomozte spolu s námi postavit se našim klientům znovu na nohy. Každá koruna se počítá.

vybíráme od 9.12.2022

Ponožky mohou být prvním krokem na cestě, jak se znovu postavit na nohy.

Přispějte klientům K-centra a Terénního programu SEMIRAMIS z.ú. na nákup nových ponožek a zlepšete jim tak nejen zdravotní stav, ale také ulehčete krok do lepšího života.
2 650 Kč

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Mít nohy v suchu a teple je základ. Běžnému člověku, který má sociální jistoty přijdou ponožky jako samozřejmost. Pro člověka, který ztratil základní životní jistotu jako je bydlení, už to tak ale není. V poslední době se i v odborných kruzích řeší, zda právě ponožky neuznat jako zdravotní pomůcku, protože právě ony zamezí různým onemocnění jako je plíseň a jiné kožní choroby, které mají rády vlhkost chodidel. Podpoří také hojení bércových vředů vzniklých na dolních končetinách a odřenin. Než se však změní zákony, je na nás, abychom čisté ponožky klientům poskytli alespoň my.

Přispějte na nákup ponožek osobám bez přístřeší, pomůžete jim tak postavit se znovu na nohy.

Veškerý výtěžek půjde na nákup ponožek, které budou distribuovány prostřednictvím našich center:

K-centru v Mladé Boleslavi SEMIRAMIS z.ú.
https://1url.cz/hrDJQ
Centrum terénních programů SEMIRAMIS z.ú.
https://1url.cz/brDJ1

Děkujeme za Vaši podporu!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu