Majoránek, z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Domeček s kouzelnou zahradou pro Majoránek - zázemí pro dětský svět

Kde se vzal, tu se vzal, u lesa stojí domeček ... A za ním zahrada s velikou lípou. Zatím je plná kopřiv, bodláků, ostružin a stavební suti. Ale pokud se spojíme a kdo může, pomůže, už brzy může být plná smíchu dětí z lesní školky nebo malých kamarádů z hiporehabilitace. Jste skvělí, že do toho jdete s námi :-)

vybíráme od 5.12.2022
35 300 Kč

přispělo

12 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme  hiporehabilitační středisko pro děti s nejrůznějším znevýhodněním a  Lesní dětský klub, alternativa lesní mateřské školky, pro  všechny děti, takové či makové :-)

Děti u nás rehabilitují, cvičí, hrají si a pokud to jde, tak i běhají či frčí na vozíčcích jako všude jinde. A aby jim u nás bylo ještě lépe,  v zimě teplo a v létě chládek, postavili jsme domeček - zázemí pro dětský svět a už zbývá k němu jen dobudovat kouzelnou zahradu :-)

Dejme síly dohromady a pojd´me to společně dotáhnout. Naši budoucí kouzelnou zahradu, kde budou spousty schovávaček, v létě krásný stín od veliké lípy, blátoviště, pergola, ohniště .... Jenže to všechno se musí i zaplatit. Ale ... Když už jsme došli až sem, tak cíl už je na dohled. Jdeme na to ???? Díky, že vás máme, báječní lidé kolem nás :-)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme. Lucka a Dan

Jitka Dvořáková
2 500 Kč

Držíme palce, ať se podaří v září začít v "plné parádě" !! :)

Hana Šperlová
2 000 Kč

Hodně štěstí, ať se v novém domečku daří všem kdo ho navstivi

Dárce
2 000 Kč

Držíme palce ať se dílo podaří a posíláme mnoho pozdravů od Lucinky a Danečka. Hezké svátky vánoční přeji Jitka s Michalem a Jitka s Jakubem

Jitka Schreiberová
2 000 Kč

Za naše děti moc děkujeme. :-)

Jitka Dvořáková
1 000 Kč

Tak hodně štěstí ...

Šárka Novotná
500 Kč