Holos, z.ú.


Zdraví

Podpořte vznik terapeutického bazénu v Holos Centru

V Holos Centru připravujeme jedinečný bazén, který bude uzpůsobený pro provádění techniky holotropního dýchání ve vodě. S kompletním zázemím a v bezpečném prostředí Holos Centra, aby zde lidé mohli pracovat na nejhlubších kořenech svých psychických potíží. Zapojte se i Vy a společně vytvoříme vzorové pracoviště pro nový způsob péče o duševní zdraví.

vybíráme od 12.12.2022
377 000 Kč

přispělo

20 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Příčiny toho, proč se nám někdy v životě nedaří dobře, nemusí být vždy na první pohled patrné. Mohou to být traumata z nejrůznějších situací, které jsme prožili v nedávné době nebo i v dětství. Mohou to být emoce, jež si nedovolíme vyjádřit. Může to být i porodní trauma, které se do nás otisklo, když jsme přicházeli na svět. 
Trauma prožité při porodu s komplikacemi či císařským řezem, může být příčinou mnoha duševních onemocnění v dětství i v dospělosti.
 


Tyto duševní potíže je možné léčit pomocí techniky Grofova® holotropního dýchání která umožní vrátit se k traumatické situaci a s patřičnou podporou ji znovu prožít. Týká-li se trauma porodu, ještě účinnější je prožitek ve vodním prostředí
Holotropní dýchání ve vodě lépe zpřístupňuje zážitky porodního traumatu a urychluje uzdravení, a to jak dětí, tak i dospělých.

V Holos Centru chystáme k dokončení celého areálu jako poslední etapu výstavbu terapeutického bazénu
, který bude uzpůsobený pro provádění techniky holotropního dýchání ve vodě. S kompletním zázemím, relaxačním saunovým světem a v bezpečném prostředí Holos Centra, aby zde lidé mohli pracovat na nejhlubších kořenech svých psychických potíží.

Zapojte se i Vy, přispějte pravidelným nebo jednorázovým darem, sdílejte novinky z projektu se svými přáteli nebo se zapojte jako dobrovolníci. Děkujeme!

Odkaz na stránku s více informacemi zde

Vizualizace připravovaného terapeutického bazénu pro holotropní dýchání ve vodě.

Odborní garanti



MUDr. Milan Hrabánek
Milan Hrabánek je lékař, psychiatr a transpersonální psychoterapeut s téměř třicetiletou praxí v oboru, výzkumník, univerzitní učitel. Je zakladatelem a vedoucím terapeutického týmu Mezinárodního transpersonálního centra Holos, které pomáhá lidem v krizových životních situacích, v psychospirituální krizi a lidem se závislostí.
Je učitelem v novém výcviku Stanislava Grofa Grof® Legacy Training. 

MUDr. Paul Grof, Ph.D.
MUDr. Paul Grof, je kanadský výzkumný a klinický psychiatr. Dr. Grof se účastní transpersonálních aktivit od roku 1962. Od roku 1990 praktikoval a využíval holotropní dýchání se skupinami osob zabývajících se meditací, psychiatrických pacientů a s klienty trpícími závažnými depresemi a bipolárními poruchami. Publikoval relevantní pozorování v literatuře a videích.
Paul Grof je v současné době profesorem psychiatrie na University of Toronto a ředitelem Ottawa Mood Disorders Center. Aktivně se podílí na výuce vhodného využití psychedelik pro léčbu a osobnostní růst. Podílí se na webových stránkách mdco.ca a má kanál YouTube. Je autorem a spoluautorem 506 publikací a tří knih.
www.mdco.ca


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji hodně úspěchů a zářivá srdce na tom to světě.

Vít Lukáš
300 Kč

Moc děkujeme!

Holos, z.ú.