JNS Cheerleaders z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

Dejme dětem křídla

Staňte se členem #FlyToWorlds týmu, který má velké poslání. Umožnit talentovaným dětem a mladým lidem splnit si své sny a reprezentovat ČR. Život píše příběhy. Váš dar napíše další kapitolu. Jedním příspěvkem darujete mnoho: zdraví, lepší budoucnost a zanecháte stopu, která nezmizí. Zanecháte nesmazatelný otisk v životě mladého sportovce. Přispějte a investujte do dětí a mladých lidí, protože oni jsou naše budoucnost.

Daruj dětem křídla

Děkujeme, že dáváte křídla a pomáháte dětem a mladým talentovaným sportovcům realizovat jejich sportovní sny a podporujete činnost našeho sportovního klubu.

přispělo

48 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na obrázku je Elenka. Již čtvrtým rokem se věnuje sportovnímu cheerleadingu. Má 3 sourozence. Její rodiče ji podporují a snaží se ji umožnit, aby mohla sportovat a být zdravá. Její maminka taky sportovala a ví, jak dokáže cheerleading pozitivně formovat osobnost malého sportovce. A taky ví, že až Elenka vyroste, bude potřebovat mnohem více prostředků, aby Elenka dosáhla na sportovní vrchol a mohla odletět na Mistrovství světa. 
 
Máme v klubu přes 300 takových Elenek, které sledujeme, jak pilně roky trénují a rostou ve velké holky a kluky a mají své sny. A tak jsme vytvořili program na jejich podporu. Bohužel ne všichni rodiče mají dostatek prostředků, aby mohli dětem profinancovat nákladné výjezdy na zahraniční soutěže.  Prostřednictvím darů pomáháme profinancovat náklady na reprezentační výjezd na Mistrovství světa, vybavení a pomůcky na sportování pro mladé talentované sportovce.
 
Cheerleading je kolektivní sport a my nemůžeme někoho nechat doma jen proto, že na to nemá. Adélka, Dája, Ondra a jejich kamarádi léta tvrdě trénovali, jejich píle a vytrvalost z nich udělala lepší a silnější lidi, kteří jdou příkladem svým vrstevníkům. Ví, jak důležité je zdraví, pohyb, láska a úsměv. To vše rozdávají kolem sebe a dělají svět lepší a veselejší. Pomozte jim získat křídla.

Váš dar má sílu. Dáte mladým lidem křídla a splníte jejich sen. Pomůžete dětem věřit, že svět je krásné místo k životu kde se dějí hezké věci. A potvrdíte pravidlo, že za tvrdou práci jednou přijde odměna a veškeré dobro se vám vrátí několikrát. 

Děkujeme za každé pírko. Děti nám to vrátí, protože oni jsou naše budoucnost.
 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Užijte si to a přivezte medaily!

Petr Zahradníček
1 000 Kč

Hodně štěstí!

Stanislava Volková
500 Kč

I malá částka pomůže :)

Andrea Turínková
500 Kč

Přeji Vám spoustu úspěchů a nezapomenutelné zážitky.

Šárka Žemličková
500 Kč

Fandíme vám

Dárce
300 Kč

Ať se daří !
Pavel, Viktorka Žižkov 120 let.

Pavel Šnajdr
300 Kč

Držíme palce, jste nejlepší!

Veronika Karalova
500 Kč

Držíme palce!

Pavla Karásková

Jste nejlepší !!!

Sylva Čechová
1 000 Kč

❤️

Eliška Vejražková
100 Kč