POHODA - společnost pro normální život lidí s postižením, z.ú.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Ježíšek v chráněném bydlení

Život v chráněných bytech si naši klienti pochvalují. Jenže i když je to doma moc fajn, jednou za čas každý zatouží vyrazit ven za trochou zábavy. Někteří z našich klientů si to ale nemohou dovolit, a mnozí už navíc ani nemají nikoho blízkého, kdo by jim jejich vysněný zážitek nadělil pod stromeček. Staňte se tedy jejich Ježíškem Vy a darujte jim zážitky, na které mnozí z nich budou vzpomínat celý život. 

vybíráme od 28.11.2022

Ježíšek v chráněném bydlení

Život v chráněných bytech si naši klienti pochvalují. Jenže i když je to doma moc fajn, jednou za čas každý zatouží vyrazit ven za trochou zábavy. Někteří z našich klientů si to ale nemohou dovolit a mnozí už navíc ani nemají nikoho blízkého, kdo by jim jejich vysněný zážitek nadělil pod stromeček. Staňte se tedy jejich Ježíškem Vy a darujte jim zážitky, na které mnozí z nich budou vzpomínat celý život.
14 100 Kč
vybráno 71 % z 20 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
A co by si přáli? Naše milovnice Hanky Zagorové by se rády rozplývaly při poslechu muzikálu Biograf lásky, nadšenci do kultury by rádi navštívili zajímavou výstavu či muzeum, plavecká sekce by se chtěla vydovádět v aquaparku na tobogánech a dobrodruzi touží po víkendovém pobytu na chatě. Pomáhejte s námi plnit sny, darujte radost.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Šťastné a veselé!

Petr Švarc

Od Ježíška

Renata Potěšilová
1 000 Kč