SaR Ústecko / JCAC CZ


Humanitární pomoc Zvířata

Vánoční tombola

V rámci prosince se snažíme získat peníze pro vybavení pátracího psa Svena a případně i pomoci s vybavením jeho psovodky Terky. Oba za 3 roky, co se známe, ušli neuvěřitelnou cestu a v příštím roce bychom je rádi nominovali na evropskou zkoušku pátracích psů. K tomu nutně potřebuje Sven geolokační obojek. Částka 29.000,- kterou se snažíme získat by měla pokrýt nákup lokačního setu Garmin Alpha 200 včetně kompletních mapových podkladů. Pokud by se povedlo sehnat více peněz, půjdou na pořízení profesionální radiostanice Motorola MOTOTRBO™ DP4601e.

vybíráme od 30.11.2022

Vánoční tombola pro Svena

Staňte se jedním ze Svenových sponzorů a ve Vánoční tombole si pojďte zahrát o čtyři úžasné balíčky.
15 000 Kč
vybráno 52 % z 29 000 Kč

přispělo

27 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Terka se Svenem s námi začali trénovat jako jedni z prvních. Nebudu tvrdit, že jsme spolu byli hned na stejné notě. Terka byla zvyklá na pevné vedení, na předdefinované tréninky, na drill. Ale velmi brzo pochopila, že Svenovi bude naše cesta sedět o kousek víc. Právě proto, že se nechce spacializovat, je pro nás takový mega univerzál.

Věčně usměvavá, i když toho na ni Osud naložil víc než dost. Kamarádská a férová. Pro Svena a svou rodinu (kam se počítáme ;) ) by se rozkrájela. V práci je loajální a férová k podřízeným. Bohužel někdy zbytečně tichá. Takže dupnout si, že se má držet slovo i na druhé straně prostě neumí.

Pojďme jí teda udělat krásné vánoce my všichni ;) Pojďme si zahrát na sponzory a pořídit jí vybavení, se kterým bude moct mezi záchranářské týmy Evropy a Sven tak bude moct rozšířit českou stopu v zahraničí.

A navíc

Každý, kdo přispěje od 1.12. do 23.12. 2022 může do zprávy o daru dopsat číslo o 1 do 199. To se tak stává jeho.
25.12. pak postupně Emex, Sven, Ahma a Párek vylosují čtyři výherce čtyř naprosto unikátních balíčků, které postupně odhalujeme na našich facebookových stránkách.
Už teď vám ale můžeme prozradit, že jeden z balíčků voní po kávě, s dalším si užijete spoutu zábavy. Další snad nikdy nebudete muset použít, ale pokud ta chvíle přijde, budete vědět jak na to. A poslední bude milovat hlavně váš čtyřnohý parťák.
Čtyři členové DART SaR Ústecko začleněného pod výjezdová družstva Response Rescue International připravili každý jeden svůj balíček a vy se můžete stát jeho majitelem. A k tomu navíc pomoct něčemu úžasnému. A to se přeci dělá. Nejen o Vánocích
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Veselé Vánoce :-)

Žanda M.
250 Kč

haf, haf

Dárce

Držím palce při dalším výcviku.

Vlastimil Kakrda
500 Kč

Fandím ti Terko, to co děláš je úžasné a Sven je prostě Božan s velkým B. Hledali jste se až jste se našli. :) Už jsme se dlouho neviděli. :)

Michaela Krahulíková

Od fb skupinky Život s jezevčíky

Kateřina Krajinčák
3 000 Kč

Hodně štěstí, Miniška s maminou. 🐾🐾🍀✊✊🍀

Ludmila Semelova
300 Kč

Celá smečka gratuluje a drží pěsti :-)

Martina Leváková

Ať se povede ;-)

Adam Kakrda
100 Kč

Držím nám palce ;)

Michal Hnaťuk
100 Kč