Nadační fond Příběhy


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Rok pod křídly

Dlouhodobá podpora samoživitelů v nouzi. Po dobu jednoho roku budeme vybraným neúplným rodinám přispívat na jídlo a individuálně pomáhat tak, jak dotyčná osoba zrovna potřebuje. Tedy nejen jídlem, ale například i zařízením internetu, zprostředkováním odborné psychologické, či psychoterapeutické pomoci, právními službami, edukací na poli finanční gramotnosti, stavbou webových stránek pro eshop,.. Prostě a jednoduše čímkoli, čím se podaří vnést do jejich života nový impuls.

vybíráme od 23.11.2022
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jmenuji se Silvie Dymáková a samoživitelkám a samoživitelům v nouzi pomáhám už od roku 2018. 

Tento projekt nazýváme ROK POD KŘÍDLY a pomoc v něm chceme šijeme na míru. Nevyřešíme za dotyčné všechny problémy, ale zkusíme je edukovat, lépe nasměrovat, podpořit materiálně i psychicky. Rok je dost dlouhá doba na to, aby se během ní dalo odrazit ode dna a překlenout to nejhorší období. Například už jsme pořídili novou postel se zdravotní matrací, zajistili několik zážitkových celodenních výletů do Prahy, jedna z podpořených maminek od nás získala úhradu autoškoly, dětem z další rodiny jsme hradili odbornou psychoterapeutickou pomoc, přispěli jsme na tábory i lázně, ...


Příjemce pomoci navštěvujeme, jsme s nimi v intenzivním průběžném kontaktu, dohlížíme na jejich situaci, chceme znát změny a novinky v jejich životech. Záleží nám na tom, aby příspěvky dárců doputovaly na to správné místo.

Vybrané rodiny s jejich příběhy a s přehledem konkrétní pomoci průběžně zveřejňujeme zde:
https://www.nfpribehy.cz/rok-pod-kridly

Děkujeme za Váš zájem a Vaši podporu!
Nadační fond Příběhy

(Příspěvek lze odečíst z daní.)
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať je lépe nám vše 🍀❤️😊

Marcela Těmínová
300 Kč

Děkuji ze pomáháte. Je to neskutečné moc - a hlavně rozdávat viru v lidi. Mooc díky.

Dárce
5 000 Kč

snad to pomůže :) hodně štěstí

Martin Kynčl
2 000 Kč

Přeji radostné a štědré Vánoce nám všem! A nejen Vánoce.

Ingrid Nemešová
2 000 Kč