HOSPIC TEMPUS, z.s.


Hospicová a paliativní péče

Vánoční sbírka zaměstnanců Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR pro HOSPIC TEMPUS

Ve Zdravotní pojišťovně ministerstva vnitra ČR rádi podporujeme smysluplné projekty, a proto jsme podpořili i vánoční sbírku pro HOSPIC TEMPUS. Zapojte se spolu s námi a udělejte před Vánoci dobrý skutek.

vybíráme od 22.11.2022

Vánoční sbírka zaměstnanců Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR pro HOSPIC TEMPUS

11 800 Kč

přispělo

17 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
80 % lidí si přeje umřít v domácím prostředí. Dle statistik však více než polovina Čechů stráví poslední chvíle života v nemocnici. Situaci postupně pomáhají měnit poskytovatelé hospicové péče, mezi které patří i HOSPIC TEMPUS. Za 5 let své existence doprovázel již přes 280 klientů, kteří se ocitli v terminálním stádiu nevyléčitelné choroby a přáli si strávit poslední dny svého života v blízkosti rodiny. „V těchto těžkých chvílích se snažíme být podporou nejen fyzickou, ale i psychickou“, říká Dita Brezováková, ředitelka hospice.

Hospic klientům poskytuje své komplexní služby 24 hodin, 7 dní v týdnu.

Smysluplnou a zároveň psychicky náročnou práci zdravotního personálu a celého hospice můžete podpořit v naší interní zaměstnanecké vánoční sbírce. Podívejte se, jak bude Váš dar pomáhat:

  • 250 Kč =  jedna hodina péče zdravotní sestry v sociálním prostředí hospicového klienta 
  • 500 Kč =  dvě hodiny péče zdravotní sestry v sociálním prostředí hospicového klienta a podpora jeho rodiny 
  • 1 000 Kč =  dva dny péče o nestabilního klienta v úplném závěru života, tel. konzultace, doprovod rodiny po úmrtí klienta 
  • 10 000 Kč =  spotřební materiál na půl roku, který hospic použije při péči o klienty
  • 20 000 Kč =  důležité ochranné pomůcky pro zaměstnance hospicu v přímé péči potřebné z hygienických důvodů při péči o klienty (jednotné oblečení, obuv, rukavice, návleky, dezinfekci)  
O tom, že práce hospicu má smysl svědčí řádky pozůstalých. Přečtěte si zpětnou vazbu rodin, kterým byl HOSPIC TEMPUS oporou v těžkých chvílích.

Práci a snahu HOSPIS TEMPUS jsme podpořili u příležitosti jejich vánoční sbírky, která probíhá rovněž na portálu. Díky naší podpoře dokáže hospic v předvánočním čase oslovit své dárce na sociálních sítích, v letákové kampani a zároveň v médiích. 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Klidné svátky

Markéta Váchová

Příjemný a laskavý čas vánočních svátků. Kéž jsou pro vás povzbuzením, radostí, štěstím a útěchou.
Přeji požehnané Vánoce a celý rok 2023
Stáňa Santová

Stanislava Santová
250 Kč