Andělé Stromu života p. s.


Hospicová a paliativní péče

Každý den je důležitý

Na těžké chvíle v životě nemusí být nikdo sám. Mobilního hospic Strom života nabízí komplexní pomoc, která zajistí, aby se nevyléčitelně nemocní lidé netrápili fyzicky ani psychicky a jejich rodiny měli potřebnou podporu. Ve své práci se přesvědčujeme, že každý den je důležitý, každý den i hodina, kterou lidé stráví s těmi, které mají nejraději, mají svůj velký smysl!

Chci podpořit Mobilní hospic Strom života a zajistit tak pacientům další dny potřebné péče doma!

70 424 Kč
vybráno 88 % z 80 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ať už se nám ději věci dobré nebo špatné, každý den je vzácný, protože se už nebude opakovat. Jakoukoliv událost lze vykládat mnoha způsoby; ale důležité je, jak na ni vy reagujete.
Udělejme dnešek a každý další drahocenný den dobrým!
(Shunmyo Masuno)

Nikdo z nás si nepřeje být zaškatulkován v roli pacienta. Každý z nás by chtěl, aby byla za všech okolností zachována jeho důstojnost a aby měl možnost rozhodovat o tom, jak jeho dny budou vypadat. 
 
V roce 2021 jsme měli možnost pomáhat celkem 630 pacientům. Do konce října 2022 to bylo již 523 pacientů. Neustále se rozvíjíme, abychom mohli pomoc nabídnout většímu počtu pacientů a co nejvíce lidem tak bylo splněno přání zůstat v závěru života doma. 
 
Vzhledem ke skutečnosti, že na paliativní péči v mobilní hospicové podobě není nahlíženo stejně jako na péči ve zdravotnických zařízeních, jsme nuceni hledat další zdroje financování nákladů na každý jeden den péče o naše pacienty. Proto tato výzva a proto možnost darovat vážně nemocným den péče doma. 
 
 Věříme totiž, že darovat jeden den znamená splnit velké přání!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Založení projektu

Děkujeme za pomoc

Hanam Pospisilikova
1 000 Kč

Díky žeste nam pomohli

Hana Pospisilikova
2 Kč

Děkuji za Vaši skvělou práci, která stále nenalézá adekvátního ocenění !

Ondřej Zela
1 400 Kč

Vaše práce má smysl, mohu posoudit z vlastní zkušenosti. Patří Vám obrovský dík ❤️ Přeji Vám krásné Vánoce a všem pevné zdraví 🍀

Jana Frýdlová