Kohonevolit z. s.


Osvěta a poskytování informací Protikorupční aktivity

Prezidentské volby 2023

Zvolme si prezidenta, který nás nezklame. Dobrovolnický projekt Kohonevolit.cz již potřetí přehledně poskytuje voličům potřebné informace ke správnému rozhodnutí ve volbách. Tvoří protiváhu k volební kampani a nabízí nezávislé hodnocení kandidátů oproštěné od politických názorů. Váš příspěvek zvýší návštěvnost webu a pomůžete dalším voličům rozhodovat se na základě ověřených informací.

Zvolme si prezidenta, který nás nezklame.

Váš příspěvek je investicí do naší demokracie.
12 053 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V každých volbách získávají velký podíl hlasů nepoctiví politici, autokraté a populisté, kteří upřednostňují vlastní zájmy před prací pro stát a poškozují tím naší demokracii. Jendou z příčin je, že se mnoho voličů rozhoduje na základě mýtů, dezinformací a domněnek. Právě na tento problém se zaměřuje náš projekt Kohonevolit.cz, který umožňuje voličům snadno a rychle si kandidáty prověřit.

Na internetu lze najít k volbám mnoho nezávislých zdrojů a pomůcek. Objektivní zpravodajství a volební kalkulačky jsou užitečné, ale nehodnotí poctivost a důvěryhodnost kandidátů. Na opačné straně jsou komentáře, které jsou značně subjektivní a plné politických názorů. Web Kohonevolit.cz zaplňuje informační mezeru mezi těmito zdroji a hodnotí kandidáty podle důvěryhodnosti, demokratičnosti, poctivosti, množství a závažnosti skandálů. Toleruje přitom různé názory a politické postoje, což zaručuje určitou objektivitu.

V současné době navštěvuje web Kohonevolit.cz denně až několik tisíc lidí, kteří si vyhledávají informace na internetu. Efekt projektu Kohonevolit.cz na zlepšení naší politické situace bude mnohem větší, pokud na web přivedeme i voliče, kteří si aktivně nevyhledávají informace a neprověřují si kandidáty. Proto Vás prosíme o příspěvek, který využijeme na zvýšení návštěvnosti webu. Přibližně za každou korunu přivedeme na web jednoho člověka.

Přispějte na boj za zdravější demokracii.

Více na Kohonevolit.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za přehledné shrnutí kandidátů a detailů o nich do prezidentských voleb 23. Doufám, že tuto stránku navštíví co nejvíce lidí, a volební účast se tak zvýší.

Martin Jozífek

Děkuji za vaše úsilí a držím nám všem palce!

Pavel Rebec