Kohonevolit z. s.


Osvěta a poskytování informací Protikorupční aktivity

Databáze politických kauz

Základní podmínkou zdravé demokracie je správné rozhodování voličů. Jak ale volič zjistí, kterým politikům jde o veřejné blaho a kterým jen o osobní prospěch? Naše databáze politických kauz umožňuje každému voliči snadno a rychle si prověřit kandidáty či politické strany a odhalit jejich skutečné zájmy.

Přispějte na tvorbu databáze politických kauz.

Váš příspěvek je investicí do naší demokracie.
800 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Politické kauzy proběhnou médii a vyšumí. Zůstanou však v databázi. Když přijde čas voleb, může si každý volič kandidáty snadno prověřit bez zdlouhavého vyhledávání a čtení článků v médiích. Databáze politických kauz efektivně zvyšuje politickou informovanost voličů nezbytnou pro správné rozhodnutí.

Málokdo má čas a chuť denně sledovat politickou scénu a pitvat se v bahně politických kauz. Tuto práci děláme my. Ke každé kauze vyhledáme z důvěryhodných zdrojů maximum informací, ze kterých sestavíme stručný přehled a přidáme hodnocení. Nehodnotíme přitom politické postoje a názory. Hodnotíme poctivost, důvěryhodnost a demokratičnost politiků, funkčnost ozdravných mechanizmů politických stran, dopady a závažnost kauz z morálního pohledu.

Tvorba databáze vyžaduje nepřetržitou péči, protože nové kauzy se objevují téměř každý týden. Váš příspěvek pomůže databázi rozšiřovat, udržovat ji aktuální a zvyšovat její návštěvnost. Pomozte v boji za zdravější demokracii.

Více o projektu zde: Databáze politických kauz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za Vaši práci!
Vaše web stránky jsem objevil pro volbě prezidenta a pomohly mi:)

Pupík z Valmezu:)
200 Kč