Diamant, podporujeme náhradní rodiny srdcem, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpora služeb náhradním rodinám od srdce

Pojďte se společně s námi podílet na podpoře dětí, které to neměly na počátku svého života vůbec lehké a jejich náhradních rodin a nastartovat jejich důvěru ve svět a v ně samé. Jak využijeme váš dar? 80 % na podporu služeb pěstounským rodinám, 20 % na provoz organizace. Budeme rády, pokud se rozhodnete naši organizaci pravidelně podporovat, pak se nám bude lépe plánovat, připravovat a realizovat služby v dlouhodobějším čase. Moc děkujeme za jakkoliv vysoký dar. Více o naší práci najdete ve výročních zprávách za minulé roky.

vybíráme od 18.11.2022

Podpora služeb náhradním rodinám od srdce

Pojďte se společně s námi podílet na podpoře dětí, které to neměly na počátku svého života vůbec lehké a nastartovat jejich důvěru ve svět a v ně samé. Jak využijeme váš dar? 80 % na podporu služeb pěstounským rodinám, 20 % na provoz organizace. Budeme rády, pokud se rozhodnete naši organizaci podporovat pravidelně, pak se nám bude lépe plánovat, připravovat a realizovat služby v dlouhodobějším horizontu. Velice děkujeme za jakýkoliv dar. Více o naší práci najdete ve výročních zprávách za minulé roky.
10 000 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
 Jsme tým 5 lidí a několika ověřených spolupracovníků, kteří cítí podobnou potřebu podporovat, či školit čím dál více lidí, kteří společnými silami dokážou uzdravit traumatizované děti, jež se musely odloučit od svých rodin z různých důvodů. Uvědomujeme si, že když uzdravíme děti, budou dobrými rodiči svých zdravých dětí a ty budou budovat další zdravé rodiny. Jedno jediné dítě z ústavu, které uzdraví náhradní rodiče svým srdcem a pomohou mu profesionálně uspokojit všechny jeho potřeby pro to, aby mohlo dozrát - je dar pro všechny další generace. I když to dá někdy velkou práci celého týmu lidí kolem a je to často velmi dlouhá cesta. Jedno jediné dítě z ústavu, které uzdraví náhradní rodiče svým srdcem a pomohou mu profesionálně uspokojit všechny jeho potřeby pro to, aby mohlo dozrát - je dar pro všechny další generace. I když to dá někdy velkou práci celého týmu lidí kolem a je to často velmi dlouhá cesta. Jsme připraveni jít dál a hledat ty nejlepší možnosti pro všechny děti i rodiče, protože víme přesně, kdo jsme i kam míříme.  Pojďte s námi do TOHO a propojme srdce "našich dětí" společně s Vámi.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu