Obec CHUDČICE


Regionální a komunitní rozvoj

Trampolína Na rybníce

Přejeme si dokončit víceúčelový prostor pro setkávání všech generací v Chudčicích. U nás v obci žije spousta aktivních lidí, kteří se rádi potkávají a tráví spolu volný čas. Pro kulturní, sportovní, školní či spolkovou činnost nám slouží kulturní dům. V obecním sadu i v prostoru Na Rybníce máme nové altány, které se staly oblíbenými zastaveními při procházkách a zázemím pro konání drobných kulturních akcí. Chybí nám dokončit zemní trampolínu a lanové centrum pro nejmenší, vše dle projektu paní Ing. arch. Jany Janíkové. Na realizaci projektu se brigádními hodinami podílelo již více než 50 spoluobčanů. Podařilo se nám společně prostor zbavit náletů, provést zemní práce a vybudovat altán i workoutové hřiště. Jsme skupina místních nadšenců a chceme věci dotáhnout do konce - pojďte do toho s námi a přispějte nám na dokončení projektu!

vybíráme od 14.11.2022
34 850 Kč
vybráno 35 % z 100 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mošt z chudčického sadu je plný vitamínů a pomáhá!
 
 
Díky získanému grantu Nadace Via na obnovu plochy za místním fotbalovým hřištěm se u nás v Chudčicích v posledních třech letech „době navzdory“ děly „velké věci“.
 
Díky pár akčním lidem a především zapojení širší veřejnosti se daří z velké části nálety zarostlý pozemek postupně proměňovat v nový víceúčelový prostor pro setkávání  všech generací „Na Rybníce“. 
 
Zapojili se i ti nejmenší v čele s paní ředitelkou a učitelským sborem ZŠ a MŠ Chudčice.
 
Díky nim si letos již potřetí můžeme pochutnat na výborném jablečném moštu z obecního sadu!

Díky letošní hojné úrodě se podařilo sesbírat neuvěřitelných 2100 kilogramů jablek, ze kterých se vylisovalo 1301 litrů moštu
 
Část lahodného moku byla, jako poděkování, rovnou odvezena dětem a učitelskému sboru místní školy a školky. Věříme, že jim mošt z ručně natrhaných jablek bude chutnat.
 
O zbytek bychom se s Vámi rádi podělili a prostřednictvím Vašich „darů“ získali prostředky na další zvelebování našeho prostoru „Na Rybníce“. 
 
Po workoutu, multifunkčním hřišti, vysazené zeleni, altánu a lavičkách bychom nyní rádi udělali radost především těm nejmenším, a to pořízením zemní trampolíny

 
Stejně jako v předchozích dvou letech tedy můžete zúročit nadšení a úsilí našich dětí a učitelského sboru a zakoupit si mošt z jimi natrhaných jablek v chudčickém sadu. 
 
 V tuto chvíli nabízíme:
- 5l balení moštu oproti daru ve výši 200 Kč
- 3l balení moštu oproti daru 150 Kč
 
Případně můžete přispět jinou libovolnou částkou. 
 
Děkujeme a ať Vám náš chudčický mošt chutná!
 
Na Vaše zdraví!
 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jen tak dál. Ať mají děti v létě kde poskakovat!

Dárce