Pet Heroes z.s.


Zvířata

Osvědčení vánočního hrdiny: dárek, který pomáhá zvířatům v nouzi (2022)

Ve vzduchu voní cukroví, na stole hoří svíčka a v rádiu hrají koledy. Vánoce jsou svátky klidu a pohody. Je to čas věnovaný našim nejbližším, kdy společně oslavujeme, že se máme. Chtěli byste svým blízkým letos darovat dárek, který je zahřeje u srdce a zároveň pomůže potřebným? Podpořte jejich jménem zvířátka, která na svou vlastní rodinu teprve čekají. ❤️

❤️ CHCI SE STÁT HRDIN(K)OU ❤️

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

VÁNOČNÍ OSVĚDČENÍ SE PŘESUNULA NA E-SHOP SHOP.PETHEROES.CZ.


Připravili jsme si pro vás speciální nabídku - dárek, který z vás nebo vašich blízkých udělá HRDINU. Hrdinu zvířátek z Pet Heroes.

Jak to funguje?

Podpořte zvířátka příspěvkem v hodnotě 500 Kč a my vám jako poděkování zašleme osvědčení vánočního hrdiny. Své hrdiny hledají pejsci a kočičky z Handipet Rescue i útulku v Lanškrouně.

Nemusíte se přitom bát, že by jedno zvířátko mělo více než jiné. Získané peníze využijeme na péči o všechna zvířátka dle aktuální potřeby. Žádný pejsek ani kočička tak nepřijdou zkrátka. Pokud byste přesto preferovali obecnější certifikát nebo byste zvířátka chtěli podpořit v jiné částce než 500 Kč, podívejte se na naše darovací certifikáty na pomoc zvířátkům v nouzi.

Osvědčení vánočního hrdiny vám zašleme e-mailem ve formátech .JPG a .PDF. Aby byl dárek osobnější, nechali jsme vám na certifikátu prostor pro věnování. Certifikáty máme samozřejmě ve verzi pro HRDINY i HRDINKY – zašleme vám obě varianty a vy si vyberete tu, kterou potřebujete.

Osvědčení můžete objednávat nejpozději do 21. prosince 2022.

Jak objednat osvědčení?

  1. Vyberte si zvířátko a do 21. prosince 2022 zašlete příspěvek v přednastavené hodnotě 500 Kč skrz formulář níže. Berte prosím v potaz, že připsání daru při využití bankovního převodu může pár dnů trvat, od 20. prosince proto doporučujeme využít platbu kartou.

  2. Napište nám na e-mail sona@petheroes.cz, o které osvědčení máte zájem (respektive hrdinou kterého zvířátka se chcete stát)

  3. Jakmile nám peníze dorazí, zašleme vám osvědčení na e-mail do 2 pracovních dnů ve formátu .JPG a .PDF. Přijde vám verze pro hrdiny i hrdinky.

  4. Mějte dobrý pocit, protože jste se právě stali hrdiny pro zvířátka v nouzi! 🥰 Certifikát teď taky můžete darovat svému blízkému nebo si ho vystavit doma 💕

Zvířátka, která hledají své hrdiny

Kdo jsme?

V Pet Heroes už téměř 10 let pomáháme týraným, handicapovaným, opuštěným a toulavým zvířatům. Provozujeme útulek pro psy a kočky v Lanškrouně. V rámci projektu Handipet Rescue dlouhodobě pomáháme handicapovaným a nemocným zvířatům v nouzi.

Dáváme šanci i těm případům, u kterých by to jinde už dávno vzdali, protože věříme, že každý život má smysl a každé zvířátko si zaslouží šanci. I když to nebude lehká cesta, dokud je naděje, bojujeme, co nám síly stačí. 💪

Fungovat můžeme díky dobrým lidem jako jste vy. Zvířátkům dokážeme zajistit laskavou péči, dobré jídlo nebo kvalitní veterinární péči, ale potřebujeme vaši pomoc, abychom to zvládli zaplatit. Děkujeme, že pomáháte s námi! ❤️
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro kočičku Peggy, aby se měla alespoň trošku lépe ❤

Aneta Nováková
500 Kč