EUROTOPIA.CZ, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Modrá kočka slaví 20 let, dejme jí dárek

Pomozte nám vybudovat relaxační a interaktivní koutek - klidné, bezpečné, relaxační místo, kde si děti odpočinou, načerpají energii a zpracují své prožitky a emoce. Darujte dětem z Modré kočky dárek v podobě finančního příspěvku na nákup vybavení.

NZDM Klub Modrá kočka slaví 20 let

Darujte ohroženým dětem relaxační a interaktivní koutek.
1 400 Kč
vybráno 4 % z 40 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Modrá kočka v Opavě letos oslavilo 20 let od svého založení. K této příležitosti chceme dětem, které Modrou kočku navštěvují, zařídit nový relaxační a interaktivní koutek, kde si budou moci odpočinout, načerpat energii a zpracovat své prožitky a emoce. Chceme pro ně vytvořit útulný prostor, místo, které bude jen jejich a s nikým se o něj nebudou muset dělit.
Za 20 let své existence prošlo branami Modré kočky několik generací opavských dětí. Klub Modrá kočka nabízí po celou dobu své existence služby znevýhodněným dětem od 6 do 15 let z Opavy a blízkého okolí. Nabízí jim bezpečné prostředí, kde mohou smysluplně a bezplatně trávit svůj volný čas a u pracovníků klubu vždy najdou pomoc a podporu, pokud se nacházejí v obtížné životní situaci nebo si s něčím nevědí rady. 
 
Podpořte děti ve zdravém trávení volného času. My je podpoříme v jejich seberealizaci. 

Děkujeme, že pomáháte. 

Za děti a tým pracovníků Klubu Modrá kočka Lucka a Adéla.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

krásný záměr

Dárce