Nadace Plné Vědomí


Senioři Sociálně znevýhodněné skupiny

Myšlenky v přesile? Jóga a všímavost pro seniory.

Vy už víte jak je zvládat, pomozte nám to nyní naučit i ty, kteří si s nimi neumí tak lehce poradit. A k tomu nejlépe slouží jóga a kurzy všímavosti, které poskytujeme potřebným. Vaše finanční podpora nám pomůže v dlouhodobé pomoci. Děkujeme. 🧡

Pomozte seniorům a dětem zvládat své myšlenky

Myšlenky mohou snadno pohltit každého, třeba i seniory v domově nebo děti v dětských domovech. Jóga a rozvoj všímavosti je pomohou překonat. Pomozte nám naučit to ty, kteří si s myšlenkami sami poradit neumí. Za 500 Kč si 10 dětí z dětského domova zacvičí jógu, a za 2000 Kč mohou senioři z domova důchodců cvičit jógu celý měsíc. Děkujeme. 🧡
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

JAK POMÁHÁME
Nadace Plné Vědomí pomáhá zlepšovat duševní zdraví seniorům v domovech důchodců a dětem v dětských domovech. Lekce jógy jsou zdarma a konají se pravidelně každý týden.
S uhrazením nákladů na vedení lekcí nám můžete pomoci teď vy, abychom lekce mohli zajišťovat dlouhodobě.
PROČ PRÁVĚ JÓGA
  • Jógu považujeme i z osobní zkušenosti za všestranně prospěšnou aktivitu zejména tím, jak propojuje fyzické cvičení s mentálním. 
  • Výzkumy potvrzují, že cvičení jógy pomáhá předcházet i léčit řadu fyzických i psychických onemocnění a pomáhá celkově zlepšit kvalitu života.
  • Jedním z dopadů cvičení jógy je dosažení klidu mysli a vytvoření pocitu pohody, klidu a radosti, což je stav, který sám o sobě působí preventivně i léčivě. 
Díky pravidelnému cvičení jsou senioři v celkově lepší kondici a s lepší náladou. Ušetří se tak nutnost péče o ně (zdravotnická, odborná pečující i péče rodiny) a budou v lepší náladě, což má pozitivní dopad i na ostatní seniory a další osoby, se kterými se potkávají. 

PŘÍBĚHY TĚCH, KTERÝM JÓGA A VŠÍMAVOST POMÁHÁ

Pravidelnými lekcemi jógy se seniory předcházíme zdravotním problémům - fyzickým i psychickým. 


KLÁRKA
DĚTSKÝ DOMOV LEDCE
“Jóga mě moc baví a líbí se mi, že jí děláme všichni společně. Učíme se, jak držet rovnováhu, třeba stát na jedné noze a taky jak se soustředit. Paní cvičitelka je na nás moc hodná. Nemůžu se dočkat, až zase dorazí.” 

Přispějte nadaci a pomozte mnoha dalším lidem čelit svým myšlenkám, a zároveň lépe poznat sebe i okolní svět.
Děkujeme 🧡

Více informací o nadaci na: www.plnevedomi.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu