Sportovní klub vozíčkářů Praha, z. s.


Lidé s postižením

Hledáš vánoční dárek? Udělej radost 2x

Máme pro Vás jedinečnou vánoční nabídku, která by mohla potěšit vaše blízké či známé a zároveň přispět na dobrou věc. Nabídku jsme připravili ve spolupráci s populárním projektem Stezka Českem.

vybíráme od 11.11.2022

Hledáš vánoční dárek?

Posláním SKV Praha je vytváření podmínek tělesně hendikepovaným ke sportovní činnosti. Máme široký záběr sportovních aktivit po celé České republice i v zahraničí. Jsme otevřeni zájemcům o sport na všech úrovních - od rekreační po vrcholovou. Pomáháme vrátit sportovní úsměvy stovkám hendikepovaným sportovcům již více než 30 let.
6 850 Kč
vybráno 7 % z 100 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Máme pro Vás jedinečnou vánoční nabídku, která potěší vaše blízké i známé. Koupí zároveň přispějete na dobrou věc!
Ve spolupráci s populárním projektem Stezka Českem jsme připravili pro Vás speciální vánoční balíček, který tvoří poutavá, inspirující a krásně vázaná kniha plná humorných i napínavých zápisků stezkařů, doplněná chytlavými fotkami, která každého čtenáře z gauče na Stezku Českem vytáhne. Kniha obsahuje i naše  skvělé a náročné putování na handbiku touto stezkou společně s autorem knihy a zakladatelem této stezky, Martinem Úblem.
 
Nabízíme tři možné balíčky, dle výše Vašeho daru a celý autorský honorář z prodeje knih Stezka Českem jde také v tomto případě na činnost naší neziskové organizace Sportovní klub vozíčkářů Praha.

Varianty vánočních dárků:
1/ dar ve výši 550 Kč =  samotná kniha Stezka Českem
2/ dar ve výši 700 Kč = kniha Stezka Českem a SKV funkční ponožky
3/ dar ve výši 1050 Kč =  kniha Stezka Českem a funkční tričko SKV Spojenci
V ceně balíčku je již započteno poštovné.

Po zaplacení Vaší objednávky se s Vámi spojíme emailem a domluvíme obratem zaslání daru na Vaši adresu.

O SKV Praha
Sportovní klub vozíčkářů Praha pomáhá více než 30 let vrátit radost z pohybu hendikepovaným sportovcům. Organizuje a zajišťuje sportovní aktivity hendikepovaným, a to od rekreační až po vrcholovou úroveň. Organizace pořádá aktivity po celé České republice i v zahraničí a zaměřuje se také na edukační aktivity s cílem posunout celé rodiny k aktivnímu životu. Sport těmto lidem pomáhá změnit pohled na život. Žijeme pohybem. Tak jako Vy.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Buď fit !

Jakub Hájek

Ať vám to šlape a v létě zase s vámi!

Věra Vystrčilová