Terapeutické centrum Modré dveře, z.ú.


Děti, mládež, rodina Zdraví

Krizová pomoc

Svým pravidelným příspěvkem pomůžete dětem i dospělým, kteří čelí náročným situacím - šikaně ve škole i na internetu, úzkostem a strachům, ztrátě blízkého člověka, komplikovaným vztahům v rodině či blízkém okolí. Vyhledat odbornou pomoc chce velký kus odvahy. Vaše podpora pomůže klientům krizové pomoci být silnější a naše odborníky vyhledat zavčas. Pravidelná pomoc od Vás pomůže každý měsíc více jak 70 lidem.

Tlačítka, kudy proudí pomoc

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Více jak 375 dětem a téměř 525 dospělým, kteří se ocitli v tzv. psychické krizi, pomůže ročně sociální služba KRIZOVÁ POMOC v našem Terapeutickém centru Modré dveře. 

Děti i dospělí přichází proto, že trpí např. nespavostí, infarktovými stavy, bolestmi břicha, jsou podráždění, agresivní vůči ostatním i vůči sobě. Zažívají pocity bezmoci, bezradnosti. Někdy se cítí úplně zahlcení myšlenkami, někdy necítí vůbec nic - radost, smutek, naštvanost - prostě nic. Často popisují paniku, úzkost nebo velký strach. Kvůli tomu nejsou schopni běžně fungovat - hroutí se jim vztahy, hádají se s kolegy, zhoršuje se jejich prospěch ve škole. Je hodně způsobů, jak prožívají psychickou krizi.  

Pomozte jim vyznat se v tom, co prožívají. Pomozte jim najít vnitřní sílu na řešení jejich situace. Pomozte jim překonat jejich krizi. Budou mít o starost méně, možná se po dlouhé době usmějí, možná se po dlouhé době dobře vyspí. Pomozte jim mít kvalitnější život. 

Vyhledat odbornou pomoc, když nám není dobře, je projev odvahy. Pomozte dětem i dospělým svým příspěvkem najít sílu na překonání jejich obtíží. Pomáhejte spolu s námi druhým - i malý příspěvek má velký smysl.

Pojďte do toho!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro Vás 🥰

Lenka Kocourková
100 Kč