Hospic sv. Alžběty o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Každý den může být Dnem štědrosti pro Hospic sv. Alžběty (GivingTuesday)

Laskavost a být tady a teď pro ty, kteří jsou na konci své životní pouti, to je nejvíc, co můžeme nevyléčitelně nemocným dát. K tomu všemu potřebujeme tým lidí různých profesí, fungující zázemí, teplou vodu, elektřinu, zdravotnický materiál, stimulující prostředí, velké srdce a podporu našich dárců.

vybíráme od 2.11.2022

Každý den může být úterý.

Děkujeme za VAŠI podporu 💙.
8 780 Kč
vybráno 79 % z 11 122 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nabízíme komplexní pomoc a podporu, se kterou může mít život svůj smysl až do konce. V lůžkovém a mobilním hospici poskytujeme přiměřenou a ulevující léčbu, pojmenování jejich cílů a laskavé jednání. Odborná ošetřovatelská péče a denní režim se řídí dle přání nemocného. Doprovázíme jej při hledání cesty, jak se vyrovnat s omezeními a ztrátami, které nemoc přináší. 

Bez podpory našich dárců se ale naše činnost bohužel neobjede. Proto VÁM nesmírně DĚKUJEME, že jste se rozhodli nás podpořit  💙.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Obdivuji a vážím si práce vás všech. I když nemám osobní zkušenost, uvědomuju si, jak je to, co děláte pro společnost nesmírně důležité a jak málo lidí dnes má odvahu, energii a dostatečně otevřené srdce toto povolání/poslání vykonávat. Děkuji vám za nás za všechny!

Radka Mlýnková