Charita Zábřeh


Kultura, umění a historie Lidé s postižením

VZPOMÍNKA 2022

Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN a jejich hosta na podporu nemocného PETŘÍKA. Již 26. ročník se uskuteční v neděli 6. 11. 2022 od 17:00 hodin tradičně v zábřežském Katolickém domě.

vybíráme od 19.10.2022

CHCI PODPOŘIT AKCI A POMOCI SVÝM DAREM

Dle osobních možností si vyberte cenu své "vstupenky" na benefiční koncert:
9 400 Kč
vybráno 19 % z 50 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN  a jejich vzácných hostů: brněnské kapely PŘÍSTAV a vítěze rovenského Fesťáčku Vojty Šincla. Muzikantské vzpomínání na bývalé členy kapely Honzu Šebestu a Standy Hojgra.
V pořadí již 26. ročník benefice se uskuteční v neděli 6. 11. 2022 od 17:00 hodin, tak jak bývá zvykem v sále zábřežského Katolického domu.
Letos na podporu od narození handicapovaného chlapce - sedmiletého PETŘÍKA FIEDLERA původem z Hynčice na Moravě, který se pere mj. i se vzácným Westovým syndromemZakupte si virtuální vstupenku a symbolickým dobrovolným příspěvkem podpořte snahu o jeho co nejvíce normální život. Dobrovolné vstupné letos pomůže tomuto chlapci k úhradě nákladu na pořízení speciálního sportovního vozíku xRover, který mu umožní žít aktivně, sportovat a navštěvovat přírodu.  Příběh jeho maminky o naději i beznaději najdete zde.  Za jakoukoliv podporu a ochotu pomáhat druhým moc děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Rodina Tomečkova, Mohelnice

rodina Tomeckovi
100 Kč