Farma Naděje z.s.


Děti, mládež, rodina Zvířata

ZÁŽITKOVÉ POBYTY NA FARMĚ

Hlavním cílem projektu Farma Naděje je pomoc hospodářským zvířatům zachráněným z nevyhovujících podmínek, budování zázemí nejen pro ně, ale také pro lidi, kteří nám jezdí pomáhat, či nás přijedou jakkoliv podpořit, a v neposlední řadě také osvětová činnost. Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Prasata jsou dle vědeckých studií dokonce chytřejší než psi. Krávy jsou pečlivé a starostlivé mámy a utvářejí mezi sebou přátelství na celý život, slepice jsou velcí mazlíci. Proto jsme pro vás připravili balíček různorodých zážitkových pobytů, abyste tyto úžasné bytosti mohli poznat tak jako my.

vybíráme od 17.10.2022

ZÁŽITKOVÉ POBYTY

Vyber si jeden z našich zážitkových programů a užij si farmu, zvířátka a všechno, co faremní život a vše kolem zvířátek obnáší. Vouchery vám zašleme online na vámi zvolenou emailovou adresu, abyste si je mohli nechat vytisknout a zabalit pod stromeček jako originální Vánoční dárek. Koupí těchto voucherů podpoříte zachráněná zvířátka, chod a budování azylu Farmy Naděje. Moc všem děkujeme...
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj všichni,
Pokud chcete udělat radost sobě či svým blízkým, není hezčí dárek, než zážitek. Bude se vždy jednat o poslední víkendy v měsíci, od května do října 2023. Ostatní víkendy budou určené jiným zážitkům a pobytům, které budou vždy v režii někoho jiného, kdo farmu podporuje a je to pro nás vždy přínosem nejen finančním, ale také osobním. O těch se budete dozvídat v průběhu roku na našich FB nebo IG stránkách.  Chod farmy, krmivo, veterinární ošetření a budování (teď tedy více spíše opravování, protože zvířátka jsou velcí ničitelé) stojí spousty peněz a bez vymýšlení, jak zvýšit příjmy, bychom nemohli vše poplatit a jít kupředu. Doufáme, že se vám budou zážitky líbit a některé využijete pro sebe nebo své blízké. Vouchery vám budeme posílat emailem, každý bude mít své ID, se kterým nám po Vánocích nebo na jaře zavolejte a domluvíme se na přesném termínu. Určitě si je vytiskněte a zabalte, budete mít pro někoho originální dárek k Vánocům. Děkujeme moc za podporu a budeme se se všemi v létě těšit na viděnou.
 

SUNDAY FAMILY BRUNCH
(cena za 1 osobu 700,- dospělák, 300,- dítě)
Tento rok máme novinku a tou je event SUNDAY FAMILY BRUNCH od 12.00 do večera. Přijďte si prostě užít den s dětmi, prarodiči, rodiči a vnoučaty, nebo vezměte kamarády, které jste dlouho neviděli. Zarelaxujete si v přírodě s dobrým jídlem, hudbou, zvířaty všude kolem a krásným výhledem do všech stran. Během dne bude přednáška nebo promítání a samozřejmě táborák. Každou lichou hodinu (13.00, 15.00, 17.00) půjdeme společně mezi zvířátka do hlavního výběhu. Hodně zvířátek je i v přední části, kam si je budete moci jít pomazlit po celou dobu a zvířátka jsou stále všude kolem, tak si je můžete přes ohradu kdykoliv pohladit, nebo jim utrhnout trávu a nakrmit je.
(Koupí tohoto voucheru podpoříte zachráněná zvířátka, chod a budování azylu Farmy Naděje)
Uplatnění voucheru poslední neděli v měsících květen - říjen 2023
Smysluplný dárek, který potěší každého.

ZAŽÍT FARMU 
(2 osoby,  2-3 hodiny 500,-)
Přijeďte na večerní krmení, mazlení a seznámení se nejen se zvířátky, ale také námi a tím, jak to tu celé vznikalo a vzniká. Nebude chybět ani prohlídka farmy a povídání. To vše u čaje či kávy a něčeho dobrého rostlinného na zub.
(Koupí tohoto voucheru podpoříte zachráněná zvířátka, chod a budování azylu Farmy Naděje)
Uplatnění voucheru poslední sobotu v měsících červen - říjen 2023
Smysluplný dárek, který potěší snad všechny věkové kategorie.


STAŇ SE FARMÁŘEM 
(2 osoby, 6-7 hodin, 2200,-)
Často se ptáte na event STÁŃ SE FARMÁŘEM, tak ten nesmí opět chybět a bude vždy poslední sobotu v měsíci. Start u nás ve 12.00, začneme prohlídkou, mazlením a kartáčováním zvířátek. Povyprávíme vám o farmě, jak to celé začalo, jaké byly plány a cile a čeho už jsme dosáhli. Tak přijeď s někým, koho máš rád, budeš s ním chtít prožít den na farmě, obklopen zvířátky. Naučíš se postavit jim domeček, nebo zpevnit ohradu a výběhy, nebo postavíme kozám překážkovou dráhu. Po celou dobu tu pro vás budeme mít připravené výborné rostlinné občerstvení.
(Koupí tohoto voucheru podpoříte zachráněná zvířátka, chod a budování azylu Farmy Naděje)
Uplatnění voucheru poslední sobotu v měsíci květen - říjen 2023
Smysluplný dárek, který potěší snad všechny věkové kategorie.

PŘESPI NA FARMĚ
(2 osoby včetně snídaně a večeře, 2000,-)
Máš-li u nás nějaký ze zážitků a chtěl bys tu přespat, budeš vítán. 
Voucher není samostatný, ale musí být zakoupen s některým z našich zážitkových pobytů, které jsou výše.
V ceně je večeře i snídaně a spát se bude buď v pyramidě, chatičce, týpí nebo podkroví, dle vašeho přání.
Na všem se domluvíme telefonicky nebo emailem a jako dárek dostanete naši knížku.
(Koupí tohoto voucheru podpoříte zachráněná zvířátka, chod a budování azylu Farmy Naděje)
Uplatnění voucheru poslední víkendy v měsících květen - říjen 2022
Smysluplný dárek, který potěší každého.


A jak to celé začalo?
Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a v létě 2017 začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 120-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, prasátka, kačenky, kuřátka, slepičky, kohoutci, kočičky, pejsci, kravičky a lamy), a noví obyvatelé stále přicházejí. Přijď se dozvědět víc, něco se naučit a poznat všechny bytosti farmy.

A jak vypadají dobroty u nás? Třeba takhle:



Tak se mějte krásně a brzy u nás naviděnou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přijedeme v sobotu 5.8. před 17. hodinou. 3 dospělí a dvě děti. Děkuji Ujcová

Jana Ujcová
2 000 Kč

Moc se tesime na spolecne straveny cas na vasi farme. Tesi nas, ze vas muzeme podporit! 🍀 Je skvele, co delate! ☀️

Petra Sedláčková
2 200 Kč

Děkujeme za Vás moc a moc zdraví(me)!

Soulad.cz

Krasne Vanoce vam i všem vašim zviratkum! Jste skvělý v tom co děláte.

Lukas Zdarsky
2 000 Kč

🤍

Veronika Gaschlerová
1 700 Kč

❤️

Lenka Trávníčková